Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Δελτίο τύπου του συλλόγου



Αγαπητοί γονείς, Συνάδελφοι.

Όπως όλοι γνωρίζετε το τελευταίο διάστημα ο σύλλογός μας, αρκετοί σύλλογοι γονέων από τα δημοτικά σχολεία, η Ένωση Γονέων, η ΕΛΜΕ, συχνά με κοινό αγωνιστικό συντονισμό, αναπτύξαμε μια σειρά από πρωτοβουλίες σε σχέση με τη διεκδίκηση των οφειλών του Δήμου Περάματος. (Παραστάσεις διαμαρτυρίας, ανακοινώσεις, ενημέρωση των γονέων, δελτία τύπου στα ΜΜΕ, καταγγελία στους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης, στο Υπουργείο Εσωτερικών, στο Υπουργείο Παιδείας, στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, στη νομική σύμβουλο της ΔΟΕ και φυσικά το τελευταίο δελτίο τύπου προς τους γονείς).
Κάτω από την ασφυκτική πίεση των δράσεών μας και το δίκαιο των διεκδικήσεών μας, καταφέραμε για πρώτη φορά μέσα σε ένα περίπου μήνα να αποδοθούν οι οφειλές των δύο από τις τρεις δόσεις (130.000), που η ανάλγητη δημοτική αρχή του Δήμαρχου κ. Ζουμπούλη και του αντιδημάρχου κ. Ψαρρά παράνομα και προκλητικά δεν απέδιδε.
Δεν σταματάμε όμως εδώ. Συνεχίζουμε. Τα θέλουμε όλα και τα θέλουμε τώρα.
Να δοθεί άμεσα και η Τρίτη δόση που μας οφείλουν (63.000Ε περίπου που είναι η τέταρτη δόση του 2012!!!). Να δοθούν οι 15.000 Ε για τα πετρέλαια που έχουν έρθει στο τέλος του 2013. Να δοθούν τα χρήματα για τις δαπάνες επισκευών και συντήρησης (υπολογίζονται σε 200.000Ε), ή να μας δικαιολογήσουν τα ποσά σε πραγματοποιημένα στα σχολεία έργα. Να ξεκινήσουν από την αρμόδια αντιδήμαρχο κ Βοϊδονικόλα τα χρονίζοντα έργα στα σχολεία ως οφείλει να κάνει (αίθουσες, τουαλέτες, μονώσεις ταρατσών κ.ά),
Να πληρωθούν οι λογαριασμοί ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ όπως οφείλουν να κάνουν.
Η δημόσια παιδεία είναι κατεκτημένο δικαίωμα και θα την υπερασπιστούμε απέναντι σε όποιον την υπονομεύει.    
   Δηλώνουμε ότι δεν θα τους αφήσουμε ήσυχους αυτούς και κάθε επίδοξο διαχειριστή μέχρι να δώσουν τα χρήματα στα σχολεία.

Για το Δ.Σ.
             Η Πρόεδρος                                                      Ο  Γραμματέας
        
Νικολάου Κυριακή                                                 Βατίστας Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: