Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ




Συναδέλφισσα, Συνάδελφε

Για άλλη μια φορά σας καλούμε να δείξετε την αλληλεγγύη σας στο λαό της Παλαιστίνης και ειδικότερα της Γάζας, που τα τελευταία χρόνια βιώνει την ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα από τους στρατοκράτες του Ισραήλ και των άλλων συμμαχικών τους  δυνάμεων στην περιοχή.
Από την πρώτη Ιντιφάντα στη δεύτερη ο σύλλογός μας συμμετείχε σε ποικίλες δράσεις αλληλεγγύης με  προτεραιότητα τις παιδαγωγικές. Από την οικονομική ενίσχυση στον αγώνα των Παλαιστινίων, στα αντιπολεμικά μαθήματα, στην καμπάνια των συνδικάτων «Ένα σχολείο για τη Γάζα». Σε αυτήν  το 2010, δεκαμελής αντιπροσωπεία εκπ/κων παρέδωσε 20.000 ευρώ στο αντίστοιχο υπουργείο Παιδείας, με σκοπό την ανοικοδόμηση ενός από τα βομβαρδισμένα σχολεία στη Γάζα. - ο σύλλογος μας είχε εκπροσωπηθεί από τον συνάδελφο Στέλιο Φωκιανό. Η αποστολή αυτή θα ξαναπάει για την παράδοση των υπολοίπων 80.000 ευρώ για τον ίδιο σκοπό.
 Την τρέχουσα  δράση  «ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης»  διοργανώνει η Π.Σ.Ο. (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία), η F.I.S.E. (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Οργάνωση Εκπαιδευτικών)και το Π.Α.Μ.Ε., σε συνεργασία με τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών.

Συγκεντρώνουμε τετράδια, μολύβια, γόμες, γραφική ύλη κ.α. σε κάθε σχολείο και ενημερώνουμε τα μέλη του συλλόγου  για να τα παραλάβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: