Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

spe-ploumpidis.blogspot .com                       09/10/2017

O  Σύλλογος εκπαιδευτικών Κερατσινίου Περάματος “Ν Πλουμπίδης” καταδικάζει τη  δολοφονική επίθεση των εγκληματιών ναζιστών της Χρυσής Αυγής σε βάρος Πακιστανών μεταναστών εργατών στην περιοχή Γκόρυτσα  του Ασπροπύργου καθώς και του μετανάστη εργαζόμενου σε εστιατόριο στη Λαμπρινή.
Για μια ακόμη φορά,  ομάδες  φασιστών επιτέθηκαν με σιδηρολοστούς κατά δυο μεταναστών  εργατών γης, σε ώρα εργασίας σε θερμοκήπια  και σε εργαζόμενο εστιατορίου που επέστρεφε από την εργασία του, αφήνοντάς τους αιμόφυρτους.
Για άλλη  μια φορά στρέφονται εναντίον ταλαιπωρημένων ανθρώπων, μεταναστών, εργατών, την ίδια στιγμή που κάνουν πλάτες στο ίδιο το κεφάλαιο,  καθιστώντας τους εργάτες δούλους.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έχει σοβαρή ευθύνη για αυτά τα  συνεχή πογκρόμ των τάγματων εφόδου.   Όχι μόνο για την κωλυσιεργία της δίκης, αλλά και γιατί συμμορίες φασιστών δρουν ανενόχλητοι και στοχευμένα σε περιοχές με εργάτες μετανάστες.
Η υπόθεση της φασιστικής ομάδας των χρυσαυγιτών της Γκορυτσά Ασπροπύργου πρέπει να πάρει τέλος . Η εισαγγελική έρευνα χρειάζεται να ολοκληρωθεί και να παραπεμφθούν οι φασίστες πριν θρηνήσουμε  νέο Σαχζάτ Λουκμάν.
Οι εργαζόμενοι χρειάζεται να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες και να απομονώσουν αποφασιστικά τη Χρυσή Αυγή και όσους  τη θρέφουν.


Ο Σύλλογός  μας στέκεται αλληλέγγυος στο πλευρό των μεταναστών και δεν επιτρέπει  στο ρατσιστικό μίσος να δηλητηριάζει τις γειτονιές μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: