Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου Εκπ/κων Κερατσινίου – Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης».Αγαπητοί μαθητές, φίλοι γονείς.

Την Κυριακή το βράδυ  στο Κερατσίνι (στην πόλη μας), δολοφονήθηκε από φασίστες της ΧΑ, ένας νέος συμπολίτης μας.
Μπροστά σε αυτό το γεγονός, εμείς οι δάσκαλοί σας, (οι δάσκαλοι των παιδιών σας) δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μας.
Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του αδικοχαμένου νέου και δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε ο φασισμός να δηλητηριάσει τις καρδιές σας και τις καρδιές όλων μας. Όπως και στη σύγχρονη ιστορία μας οι παππούδες μας νίκησαν το φασισμό, έτσι και σήμερα θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη αυτή, χωρίς ταλαντεύσεις και δισταγμούς.
Δεν θα επιτρέψουμε άλλο θύμα από τις εγκληματικές φασιστικές οργανώσεις, ανεξαρτήτου φύλου, χρώματος, θρησκείας, ή πολιτικών αντιλήψεων. Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε την κοινωνία της ελεύθερης και δημοκρατικής αντίληψης των πολιτών. Την κοινωνία των όλων, των ίσων και των διαφορετικών.
Σας καλούμε στη μνήμη του αδικοχαμένου συμπολίτη μας, αλλά και όλων αυτών των νεκρών, που μέχρι σήμερα έχουν δολοφονηθεί από τους φασίστες να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: