Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Δελτίο τύπου


Αγαπητοί γονείς, Συνάδελφοι.
Πραγματοποιήθηκετην Τετάρτη 19/2 παράσταση διαμαρτυρίας του συλλόγου μας  στο Δήμο Περάματος με θέμα τα προβλήματα των σχολείων.
Για άλλη μία φορά ο Δήμαρχος κ. Ζουμπούλης, ο αντιδήμαρχος κ. Ψαρράς και η παρευρισκόμενη αντιδήμαρχος κ Βοϊδονικόλα δεν δέχτηκαν να μας απαντήσουν σχετικά με τα χρήματα που δεν έχουν αποδοθεί στα σχολεία.
Είναι γνωστή σε όλους μας η αδιαφορία και η ανικανότητα της δημοτικής αρχής να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των σχολείων. Είναι φανερό όλα αυτά τα χρόνια που διοικούν το δήμο ότι γι αυτούς η εκπαίδευση δεν αποτελεί προτεραιότητα. Όλοι γνωρίζουν πως τα χρήματα που έχουν δοθεί στα σχολεία είναι αποτέλεσμα πολύμορφων δράσεων του συλλόγου μας και των συλλόγων γονέων.  
Καταγγέλλουμε το Δήμαρχο Ζουμπούλη, την αντιδήμαρχο κ. Βοϊδονικόλα για την αδιαφορία της ως προς τα έργα στα σχολεία, τον αντιδήμαρχο κ. Ψαρρά ως τους βασικούς υπεύθυνους για την μη απόδοση των χρημάτων και την κάλυψη των αναγκών στα σχολεία. Τέλος καταγγέλλουμε την απόφαση του δήμου Περάματος να μη πληρώσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ, ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι δεν το επιτρέπει η οικονομική επίτροπος. 
Αγωνιζόμαστε- διεκδικούμε:
   Ø  Την καταβολή των 2 δόσεων που οφείλει ο δήμος.
   Ø  Την πληρωμή των λογαριασμών ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ.
   Ø  Την απόδοση όλων των χρημάτων που αφορούν τις δαπάνες επισκευών και συντήρησης.
   Ø  Δηλώνουμε ότι δεν θα τους αφήσουμε ήσυχους μέχρι να δώσουν τα χρήματα στα σχολεία.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: