Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Συγκλονιστική η συμμετοχή των νηπιαγωγών στην παναττική συνάντηση ενάντια στην αξιολόγηση




Εκατοντάδες νηπιαγωγοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συντονιστικού Νηπιαγωγών και 18 Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. και συμμετέχουν στην παναττική συνάντηση νηπιαγωγών.Σήμερα Κυριακή 23 Νοέμβρη, από νωρίς το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν οι νηπιαγωγοί καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων στην αίθουσα του ξενοδοχείου που είχε οριστεί η συνάντηση. Πάνω από 300 νηπιαγωγοί,ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα, οι διάδρομοι, ακόμα και το μπαλκόνι έξω από την αίθουσα.
Πα
ρόντες, μέλη της μειοψηφίας του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, των ΔΣ των Συλλόγων που είναι συνδιοργανωτές 

Έκθετη η πλειοψηφία του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. που αρνήθηκε να οργανώσει την παναττική συνάντηση και έλαμψε δια της απουσίας της.
Με μαχητικές και τεκμηριωμένες τοποθετήσεις, οι νηπιαγωγοί αποκαλύπτουν τον αντιεκπαιδευτικό χαρακτήρα της αξιολόγησης και δηλώνουν την αποφασιστικότητά τους να υλοποιήσουν μαζικά και ανυποχώρητα την απεργία – αποχή της ΔΟΕ και να μην υποχωρήσουν στις πιέσεις των Διευθυντών εκπαίδευσης, των Σχολικών Συμβούλων και συνολικά του αξιολογικού μηχανισμού. Αισιόδοξα τα μηνύματα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, από την Αλεξανδρούπολη ως την Κρήτη για μαζική συμμετοχή στην αποχή και μπλοκαρίσματα αξιολογικών συναντήσεων.
Οι εκπαιδευτικοί της βάσης παίρνουν στα χέρια τους την υπόθεση του αγώνα, οργανώνονται στους Συλλόγους τους, στις επιτροπές αγώνα και σχεδιάζουν τα επόμενα αγωνιστικά τους βήματα
Η συνέχεια του αγώνα στις Γενικές Συνελεύσεις, στις συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων, στο μπλοκάρισμα των αξιολογικών συναντήσεων.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ
Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: