Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019


spe-ploumpidis.blogspot .com           αρ. πρωτ. 385      28 /11/2019

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10.30π.μ.  ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου- Περάματος «Ν. Πλουμπίδης» μπροστά στη νέα αντιασφαλιστική επίθεση που έχει προαναγγείλει η κυβέρνηση συμμετέχει στο συλλαλητήριο στις 30 Νοεμβρίου στις 10.30 π.μ. στα Προπύλαια μαζί με τους άλλους εργαζόμενους στο δημόσιο, ιδιωτικό τομέα και τις συνταξιουχικές οργανώσεις. Στο συλλαλητήριο καλούν πάνω από 137 σωματεία και εργατικά κέντρα από όλη τη χώρα.
               
Ο στόχος όλων των κυβερνήσεων ως σήμερα και της ΕΕ είναι η απαλλαγή του κράτους και της εργοδοσίας από τις όποιες εισφορές κατέβαλλαν στα ασφαλιστικά ταμεία, να γίνει ακόμα φθηνότερη η ήδη φθηνή εργατική δύναμη.

Η αρχή γίνεται με τις Επικουρικές Συντάξεις που εισάγονται με τα επαγγελματικά ταμεία σε σύστημα άμεσης κεφαλαιοποίησης. Με το νέο νομοσχέδιο για την ασφάλιση που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση της ΝΔ, προσφέρονται οι ασφαλιστικές εισφορές σε ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι δεν πρέπει να δώσουμε χώρο και χρόνο. Από τη στάση της αναμονής έχουμε καεί στο χυλό όλα τα προηγούμενα χρόνια καθώς οι ανατροπές στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, δεν σταμάτησαν ποτέ. Κάθε νέος αντιασφαλιστικός νόμος όχι απλά δεν καταργούσε τους προηγούμενους, αλλά τους ενδυνάμωνε.

Το μεγάλο μέτωπο της Κοινωνικής Ασφάλισης μας αφορά όλους. Από τους νέους εργαζόμενους ως τους συνταξιούχους. Το ασφαλιστικό δεν είναι μόνο το δικαίωμα στη σύνταξη. Αφορά την προστασία των εργαζομένων και των οικογενειών μας, την Υγεία – Πρόνοια, αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες, τους αγρότες, τους επαγγελματίες ΕΒΕ, συνολικά όλο τον εργαζόμενο λαό.

Σήμερα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να υπάρξει ασφαλιστικό σύστημα που θα προστατεύει τον εργαζόμενο, θα του εξασφαλίζει αξιοπρεπή και ποιοτική ζωή μετά τον εργασιακό βίο, θα του προσφέρει δωρεάν αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας - Πρόνοιας και Περίθαλψης.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 10.30 π.μ. ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.

ΤΟ Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: