Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙΣ 3/6


 «Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο - έκτρωμα», ήταν η απαίτηση του αποψινού μαζικού συλλαλητηρίου, ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, που έγινε στον Πειραιά από το Εργατικό Κέντρο. Αρχικά έγινε συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή όπου ομιλητής ήταν ο Θανάσης Ευαγγελάκης, πρόεδρος της ΠΕΜΕΝ και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πειραιά με την παράταξη της ΔΕΣΚ.

Ο ομιλητής αναφέρθηκε στο αντεργατικό περιεχόμενο του νομοσχεδίου απαιτώντας να αποσυρθεί εδώ και τώρα, ενώ κάλεσε σε συνέχιση του αγώνα με μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 10 Ιούνη και στη συγκέντρωση που θα γίνει στο πλαίσιό της, στις 10 πμ., στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Επίσης, η Συντονιστική Επιτροπή ενάντια στη δημιουργία ΜΕΑ στο Σχιστό, απηύθυνε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής για τη μεγάλη συναυλία το Σάββατο 5 Ιούνη, Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος, στις 7 μ.μ., στο Σύνταγμα.

Αμέσως μετά ακολούθησε μαζική, μαχητική πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, με το σύνθημα, «Κάτω τα χέρια απ' το 8ωρο, δεν είναι για παζάρια και για διάλογο», να κυριαρχεί.








Δεν υπάρχουν σχόλια: