Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ


Συγκινητική η ανταπόκριση των συναδέλφων του συλλόγου μας και των άλλων συλλόγων και ΕΛΜΕ στη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας. Τα πράγματα συγκεντρώθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας το Σάββατο το πρωί(πακεταρίστηκαν ανά είδος) και από εκεί με φορτηγό και συνοδεία εκπαιδευτικών σωματείων παραδόθηκαν την Κυριακή το πρωί στη Στροφυλιά Ευβοίας.

Η αντιπροσωπεία έφθασε νωρίς το πρωί, στον κόμβο της Στροφυλιάς, στο Κέντρο Αγώνα και Αλληλεγγύης Πυροπλήκτων στη Βόρεια Εύβοια, παραδίδοντας τα  σχολικά είδη, εκφράζοντας έτσι την αλληλεγγύη και συμπαράσταση των εκπαιδευτικών στις λαϊκές οικογένειες της περιοχής, στους μαθητές, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές και τώρα αντιμετωπίζουν τις συνέπειές τους, στην καθημερινότητά τους, στα σπίτια τους και τις οικογένειές τους. Ο Σύλλογός μας μετά την παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών, ολοκλήρωσε τις δράσεις αλληλεγγύης με την συγκέντρωση σχολικών ειδών. 

Το ΔΣ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στους συναδέλφους που για μια άλλη φορά εξύψωσαν το λειτούργημα του εκπαιδευτικού στηρίζοντας έμπρακτα τους μαθητές. Ο λαός μόνο σώζει τον λαό!!!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: