Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Kινητοποίηση το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη στην οδό Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι, με συγκέντρωση των Συνδικάτων - Σωματείων - άλλων φορέων στις 5 μ.μ. στην πλ. Νίκης (Ζαρντέν).


 Kινητοποίηση το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη στην οδό Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι, με συγκέντρωση των Συνδικάτων - Σωματείων - άλλων φορέων στις 5 μ.μ. στην πλ. Νίκης (Ζαρντέν).

Ο λαός και η νεολαία του Πειραιά δεν ξεχνάμε τα δεκάδες εγκλήματα των ναζί εγκληματιών της ΧΑ σε βάρος της εργατικής τάξης και του λαού μας.

Το γεγονός ότι η ηγεσία του ναζιστικού μορφώματος, κάτω και από τη δράση του λαϊκού κινήματος, έχει καταδικαστεί και βρίσκεται στη φυλακή είναι θετικό, αλλά δεν πρέπει να εφησυχάζει κανέναν εργαζόμενο και νέο.

Δεν εφησυχάζουμε την πάλη μας απέναντι στο φασισμό. Απομονώνουμε τους φασίστες όπου και με όποιον τρόπο και με όποια ετικέτα κάνουν την εμφάνισή τους και στοχεύουμε σε αυτούς για τους οποίους δουλεύουν: Βιομήχανους, εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβους, μεγαλεμπόρους, τραπεζίτες και τα λοιπά παράσιτα της κοινωνίας, το σάπιο σύστημά τους.

Το ΔΣ του Συλλόγου καλεί σε μαζική συμμετοχή στην πορεία τους συναδέλφους, τους γονείς, τους μαθητές, στην οποία θα συμμετέχει με οργανωμένο μπλοκ και πανό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: