Τρίτη 9 Απριλίου 2024

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Π.Ε. ΣΤΗ ΔΙΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11/4 ΣΤΙΣ 14.00

 

http://spe-ploumpidis.blogspot.com/      αρ. πρωτ.  1059                     9/04/2024

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Π.Ε. ΣΤΗ ΔΙΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11/4 ΣΤΙΣ 14.00

 Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ν. Πλουμπίδης» καλεί τους εκπαιδευτικούς-μέλη του να δώσουν μαζικό «παρών» στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουν όλοι οι Σύλλογοι Π.Ε. Πειραιά  στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης Πειραιά (Καραολή και Δημητρίου 50) την Πέμπτη, 11/4, στις 2μμ. Θα ακολουθήσει συνάντηση με τη Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι εκπαιδευτικοί, που συμμετέχουμε στην απεργία-αποχή, ακολουθούμε τις συλλογικές μας αποφάσεις που πάρθηκαν από τη μαζικότατη γενική συνέλευση του συλλόγου μας στις 27/3 και την Ολομέλεια των προέδρων της ΔΟΕ στις 1 Απριλίου. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να καταστρατηγήσει το νόμιμο δικαίωμά μας στην απεργία και να πειράξει απεργό εκπαιδευτικό είτε κατέχει είτε όχι θέση ευθύνης.

Είναι πραγματική ντροπή και αίσχος η εγκύκλιος του Γ. Γραμματεία του ΥΠΑΙΘΑ που επικαλείται το άρθρο 56 του 4823/2021 και απειλεί με αντικατάσταση όσα στελέχη εκπαίδευσης δήθεν παρακωλύουν ή αρνούνται την αξιολόγηση.

Είναι προσβολή για τις Προϊσταμένες/ους, Διευθυντές/ντριες που μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους κρατάνε όρθια τα σχολεία εντελώς αβοήθητοι από κυβέρνηση, ΥΠΑΙΘΑ.

 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

 

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11/4 ΣΤΙΣ 2Μ.Μ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: