Σάββατο 6 Απριλίου 2024

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΔΟΕ: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΤΕ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17/4

 

http://spe-ploumpidis.blogspot.com/              αρ. πρωτ.  1057                       6/04/2024

 

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΔΟΕ:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΤΕ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17/4

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, μέλη του ΔΣ της ΔΟΕ,

Το ΔΣ του Συλλόγου μας αποφάσισε να σας στείλει ξανά το αίτημα για κήρυξη απεργίας για τις 17/4, που ήδη την προετοιμάζουν δεκάδες Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Συνδικάτα του Ιδιωτικού Τομέα.

Συγκεκριμένα:

·       Με βάση την απόφαση της μαζικότατης Γενικής μας Συνέλευσης με απαρτία στις 27/3 που ψήφισε συμμετοχή στην απεργία 17/4 και συμπόρευση με τον ιδιωτικό τομέα.

·       Με βάση τη δέσμευσή σας στο τέλος της ολομέλειας προέδρων την 1η Απριλίου ότι θα αποδελτιώσετε τις αποφάσεις των ΓΣ συλλόγων που μετέφεραν οι πρόεδροι, που με δική σας ευθύνη δεν έγινε πριν ή και κατά τη διάρκεια της ολομέλειας προέδρων, αφού μόλις πριν τη λήξη δεχτήκατε την καταστατική απαρτία.

·       Με βάση την απαράδεκτη στάση της πλειοψηφίας της ΑΔΕΔΥ, που δεν αποφάσισε απεργία 17/4, ώστε όλοι οι εργαζόμενοι μαζί δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να κλιμακώσουν τον αγώνα σε συνέχιση της απεργίας στις 28/2.

·       Και ταυτόχρονα την πραγματικά δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι συνάδελφοί μας μέσα και έξω από την τάξη.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΤΕ ΑΜΕΣΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 17/4, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΣ ΤΩΝ ΣΕΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘΑ ΠΡΟΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΑΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: