Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

.
   Το δ σ του συλλόγου μας καταδικάζει  απερίφραστα την κυβερνητική βία και τον αυταρχισμό και απαιτεί να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι οι συλληφθέντες διαδηλωτές εργαζόμενοι στο Υπουργείο Εργασίας . Οι εργαζόμενοι είναι ανάγκη να εντείνουν και να κλιμακώσουν τους αγώνες τους.
  Η κυβέρνηση του νόμου και της τάξης που εδώ και μήνες διαλύει τις απεργίες των εργαζομένων με τα ΜΑΤ, τις δικαστικές αποφάσεις και τον αυταρχισμό σε όλους τους χώρους αντίστασης και αγώνα, δε δίστασε να χτυπήσει και να συλλάβει δεκάδες εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων (Προέδρους, Γραμματείς, κλπ.) που πήγαν στο Υπουργείο Εργασίας απαιτώντας συνάντηση με τον υπουργό για να διαμαρτυρηθούν για τις απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις του σχετικά με το ασφαλιστικό.


  Οι χασάπηδες των δικαιωμάτων των εργαζομένων, που άξιος εκπρόσωπός τους είναι ο υπουργός εργασίας, έδωσαν εντολή στα ΜΑΤ να τους τσακίσουν. Γελιέται η κυβέρνηση και ο υπουργός εργασίας που προσπαθεί να δείξει πόσο είναι «πιστός υπάλληλος» των κεφαλαιοκρατών, που απαιτούν ισοπέδωση του ασφαλιστικού, αν νομίζει ότι θα τρομάξει το  ταξικό κίνημα.
  Τον διαβεβαιώνουμε και αυτόν και τα αφεντικά του, ότι θα θερίσουν στους ανέμους της βίας και της απανθρωπιάς που σπέρνουν, τις θύελλες των αγώνων μας, όλων των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.
   Απέναντι στο μέτωπο   κυβέρνησης-Ε.Ε.-ΔΝΤ- επιχειρηματιών, που θέλουν μέσα από τα τερατώδη μνημόνια να φορτώσουν το βάρος της δικής τους κρίσης στους εργαζόμενους, συντρίβοντας κάθε δικαίωμα πρέπει να αντιτάξουμε τον ενιαίο αγώνα όλων των εργαζόμενων για να ανατραπεί αυτή η πολιτική και η κυβέρνηση που την εφαρμόζει.
 

 Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες διαδηλωτές.
 Να αφεθούν ελεύθεροι όλοι τώρα.
 Να φύγει τώρα η κυβέρνηση.
 Κανένας μόνος του-Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε!


                                                       Για το Δ.Σ.
Ο  Πρόεδρος                                                                  Ο  Γραμματέας

Σταύρος Καλλώνης                                                        Βασίλης Βατίστας

Δεν υπάρχουν σχόλια: