Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

Ημερήσια διάταξη της εκλογοαπολογιστικής Γ.Σ. του συλλόγου στις 10/11/15                       Πρόσκληση σε Καταστατική Γενική Συνέλευση
Συναδέλφισσες συνάδελφοι,
 Σύμφωνα με το νόμο 1264/82 και τα σχετικά άρθρα του καταστατικού του συλλόγου μας, σας καλούμε στην Α΄ τακτική Γ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Νοέμβρη 2015 στο 5ο Δ.Σχ. Κερατσινίου (Ταϋγέτου 8) στο  Κερατσίνι από τις 8:30 π.μ. – 13:30 μ.μ.. Ο χρόνος θα τηρηθεί σύμφωνα με τα αυστηρά όρια που προβλέπει η διαδικασία.
   Η ψηφοφορία θα γίνει την Τετάρτη 11 Νοέμβρη και ώρα 9:30-16:30
Οι συναδέλφισσες κι οι συνάδελφοι του Κερατσινίου ψηφίζουν στο 5ο Δ. Σχ. Κερατσινίου (Ταϋγέτου 8) στο  Κερατσίνι. Οι συναδέλφισσες κι οι συνάδελφοι του Περάματος ψηφίζουν στο 1ο Δ. Σχ. Περάματος (Καραολή & Δημητρίου).
Η διαδικασία της ημερήσιας διάταξης είναι η παρακάτω:
Α΄ Κύκλος
Τοποθετήσεις αιρετών 3΄
Τοποθετήσεις αντιπροσώπων στην 85η ΓΣ της ΔΟΕ 3΄.
Παρουσίαση πεπραγμένων και οικονομικού απολογισμού 5΄.
Εκλογή προεδρείου. Έχει οριστεί ομόφωνα  από το δ.σ .
Κριτική πεπραγμένων. 7΄.
Έγκριση ή μη των πεπραγμένων του Δ.Σ. (ψηφοφορία).

B΄ Κύκλος
Συζήτηση των προτάσεων και προγράμματος δράσης 5΄.
Ψήφιση προτάσεων.
Η ημερήσια διάταξη συμφωνήθηκε ομόφωνα από το δς.     
      
   Παρατηρήσεις:
Για τη συμμετοχή των συναδέλφων όλων των μελών του συλλόγου μας στις εργασίες της Γ.Σ χορηγείται άδεια από τη Δ/νση του ΠΥΣΠΕ.
Όσες/οι συνάδελφοι δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες της Γ.Σ ή δεν είναι μέλη του συλλόγου  (οικονομικά μη τακτοποιημένοι, ή μέλη σε άλλα σωματεία), υποχρεούνται  σύμφωνα με το νόμο, να εργαστούν κανονικά στο σχολείο τους.

Κατάθεση ψηφοδελτίων μέχρι την Παρασκευή 6/11.

Δεν υπάρχουν σχόλια: