Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015


Kινητοποίηση για τη φτωχοποίηση των μαθητών

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, ώρα 13:00
Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Σταδίου 29) 




Δελτίο τύπου Συλλόγων Εκπαιδευτικών ΠΕ

Στην περίοδο που οξύνεται και βαθαίνει η καπιταλιστική κρίση, εντείνονται τα φαινόμενα φτωχοποίησης των μαθητών μας. Σε αυτές τις συνθήκες, μέσα από τις γενικές συνελεύσεις και τις συλλογικές διαδικασίες των Συλλόγων μας, διαμορφώθηκε το αίτημα για κρατικό πρόγραμμα σίτισης και ιατρικής περίθαλψης για όλα τα σχολεία που θα εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχει ούτε ένας μαθητής μας πεινασμένος ούτε ένα παιδί χωρίς δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών ΠΕ, Α΄ Αθηνών, Α' Πειραιά "Ρήγας Φεραίος", Αιγάλεω, Αμαρουσίου, «Αριστοτέλης», Γλυφάδας-Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, «Δ. Γληνός», Καλλιθέας-Μοσχάτου, Κερατσινίου – Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης», «Μακρυγιάννης», «Παρθενώνας», Πειραιά «η Πρόοδος», διοργανώνουν κινητοποίηση για το ζήτημα της φτωχοποίησης των μαθητών, στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Σταδίου 29), την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και ώρα 13:00.


Καλούμε τις Εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, καθώς και τους φορείς των γονέων (Ομοσπονδίες, Ενώσεις, Συλλόγους) να συμμετέχουν και να στηρίξουν την κινητοποίηση.

Αθήνα, 1 Νοέμβρη 2015

Ο Σύλλογος Κερατσινίου- Περάματος 'Ν Πλουμπίδης',
 συμμετέχει με δίωρη διευκολυντική στάση εργασίας  
στη λήξη του πρωινού τμήματος και  τις δύο πρωτες ώρες του ολοήμερου. 










Δεν υπάρχουν σχόλια: