Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Aνακοίνωση

Το ΔΣ του Συλλόγου Κερατσινίου – Περάματος  'Ν Πλουμπίδης ' καταγγέλλει τη βίαιη και προκλητική επίθεση των ΜΑΤ στη συγκέντρωση  της Παρασκευής  8 Γενάρη στο υπουργείο Εργασίας, ενάντια στο ασφαλιστικό τερατούργημα της κυβέρνησης.

Όπως και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις έτσι και τώρα η αντιδραστική αντεργατική πολιτική πάει χέρι χέρι με τη συνέχιση και την κλιμάκωση του αυταρχισμού.

Παρά την καταστολή και τις απειλές, παρά τα ψέματα, τις συκοφαντίες και την προπαγάνδα με την οποία η κυβέρνηση προσπαθεί όλες αυτές τις μέρες να χειραγωγήσει τις λαϊκές αντιδράσεις, το μήνυμα που ακούστηκε από χιλιάδες στόματα είναι καθαρό: Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Να αποσύρει τώρα η συγκυβέρνηση το σχέδιο - έκτρωμα. Να μην τολμήσει να το φέρει καν στη Βουλή.

Ποτέ  δε σταμάτησαν  οι αγώνες με καταστολή. Και ούτε τώρα θα σταματήσουν!

Απαιτείται άμεσα εργατικός  ξεσηκωμός, κοινή δράση και συντονισμός  των μαχόμενων δυνάμεων για την εκδήλωση αποφασιστικών νικηφόρων αγώνων, πέρα από τις κινήσεις διαμαρτυρίας και τις εκτονώσεις της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας και του παλιού και νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού.

          Να μην έρθει για ψήφιση στη Βουλή το αντιασφαλιστικό έκτρωμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: