Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ 92ης Γ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 12 μ.μ. στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου

 

http://spe-ploumpidis.blogspot.com/                  αρ. πρωτ.  964                 8/6/2023

 

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ 92ης Γ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ

 

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 12 μ.μ. στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου (Ταϋγέτου 8)

 

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Το Δ.Σ. σας καλεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, στις 12 μ.μ., στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου, με θέμα τη συζήτηση επί της Προσωρινής Ημερήσιας Διάταξης της 92ης Γ.Σ. της ΔΟΕ, η οποία στάλθηκε ήδη στα σχολεία και περιλαμβάνει την πρόταση για υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, οικονομικά εκπαιδευτικών, καθώς και το πρόγραμμα δράσης. Επιπλέον, στη Γενική μας Συνέλευση θα συζητηθούν ως θέματα και άλλα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος δεν έχουμε εκλογές αντιπροσώπων. Τον Σύλλογό μας θα αντιπροσωπεύσουν στην 92η Γ.Σ. της ΔΟΕ, που θα γίνει 27-29 Ιουνίου στην Αθήνα και είναι ανοιχτή για όλους τους συναδέλφους, οι αντιπρόσωποι που εκλέχτηκαν τον Μάη του 2022, γιατί έχουν διετή θητεία με βάση το καταστατικό της ΔΟΕ. Ο Σύλλογός μας θα εκπροσωπηθεί από 5 αντιπροσώπους (3 από την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών και 2 από τις Παρεμβάσεις).

Στη Γενική Συνέλευση παίρνουν μέρος όλοι οι συνάδελφοι μέλη του Συλλόγου μας. Μέλη του Συλλόγου μας «Νίκος Πλουμπίδης» είναι ή μπορούν να γίνουν όσοι εκπαιδευτικοί εργάζονται στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Συλλόγου μας, με οποιαδήποτε ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ (μόνιμοι, νεοδιόριστοι, αποσπασμένοι, μεταταγμένοι, αναπληρωτές).

Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν εγγραφεί ακόμα στον Σύλλογό μας τους καλούμε να γραφτούν μέχρι την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης. Όσοι συνάδελφοι μέλη του Συλλόγου μας ξέχασαν να καταβάλλουν τη συνδρομή τους στον Σύλλογό μας να το κάνουν άμεσα ή και τη μέρα της Γ.Σ., ώστε να τακτοποιηθεί ο Σύλλογός μας στη ΔΟΕ πριν την 92η ΓΣ της. Θυμίζουμε, η συνδρομή είναι για τους μόνιμους 30 € (22 για τη ΔΟΕ και 8 για τον Σύλλογο) και για τους αναπληρωτές 15 € ενώ για τους ΑΜΩ είναι 7 € (από τη συνδρομή των αναπληρωτών ο Σύλλογος δεν κρατάει τίποτα).

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Η ελπίδα βρίσκεται στη συσπείρωσή μας στα Σωματεία μας και στην οργάνωση και μαζική συμμετοχή μας στους επερχόμενους αγώνες.

Γι’ αυτό ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ «Νίκος Πλουμπίδης» τη Δευτέρα 19/6, στηρίζουμε το Σωματείο μας που είναι μπροστά στους αγώνες, παίρνουμε αποφάσεις που θα μεταφέρουν οι αντιπρόσωποί μας στην 92η Γ.Σ. του Κλάδου.

Έχουμε πείρα, ξέρουμε ότι τίποτα δε χαρίστηκε, όλα κατακτήθηκαν με σκληρούς αγώνες. Στέλνουμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: θα έχουμε μαζικούς και μαχητικούς αγώνες το επόμενο διάστημα γιατί το 2023 μπορούμε να έχουμε μόρφωση, δουλειά και ζωή με δικαιώματα! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: