Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Όλοι και όλες στις 25 Οκτώβρη, στις 7μιση το απόγευμα, στην πλατεία Ευμολπίδων, στην Ελευσίνα, ενάντια στην παραπέρα εμπλοκή της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά ΑμερικαΝατοϊκά σχέδια.


 

http://spe-ploumpidis.blogspot.com/       αρ. πρωτ.  997                23/10/2023

 

Όλοι και όλες στις 25 Οκτώβρη, στις 7μιση το απόγευμα, στην πλατεία Ευμολπίδων, στην Ελευσίνα, ενάντια στην παραπέρα εμπλοκή της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά ΑμερικαΝατοϊκά σχέδια.


Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου-Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης» συμμετέχει στο κάλεσμα συνδικάτων και φορέων, στις 25 Οκτώβρη, στις 7μιση το απόγευμα, στην πλατεία Ευμολπίδων, στην Ελευσίνα, ενάντια στην παραπέρα εμπλοκή της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά ΑμερικαΝατοϊκά σχέδια.

Πληροφορούμαστε από δημοσιεύματα ότι μετά την αποστολή των φρεγατών στην Ανατολική Μεσόγειο και την ενεργοποίηση της βάσης της Σούδας, τώρα η κυβέρνηση είναι έτοιμη να δώσει και την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα. Οι Αμερικανοί έχουν έτσι τη δυνατότητα, να μετασταθμεύσουν δεκάδες αεροσκάφη τους, υποστηρικτικά μεταγωγικά, ιπτάμενα τάνκερ και να μετατρέψουν την Ελευσίνα, σε ένα κανονικό ορμητήριο πολέμου για τη Μέση Ανατολή.

 Η κυβέρνηση της ΝΔ, σε συνέχεια των προηγούμενων, μετατρέπει τη χώρα σε ένα απέραντο αμερικανοΝατοϊκό πολεμικό ορμητήριο και την καθιστά στόχο αντιποίνων, αφού δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούνται για τα ευρωατλαντικά συμφέροντα και σχέδια, οι στρατιωτικές και πολιτικές υποδομές της.

Επιβάλλεται, τώρα να ορθώσουμε τείχος αντίστασης ενάντια και στην παραμικρή σκέψη να δοθεί το αεροδρόμιο της Ελευσίνας για ορμητήριο πολέμου των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

Η κυβέρνηση, αντί να υλοποιεί την απόφαση του ελληνικού κοινοβουλίου για αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους, που είναι ο μοναδικός δρόμος για να σταματήσει το μακελειό των λαών στη Μέση Ανατολή, εμπλέκει ακόμα περισσότερο τη χώρα στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, με τραγικές συνέπειες για τους λαούς.

Κλιμακώνουμε τώρα τον οργανωμένο αγώνα μας ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης και απαιτούμε:

§  Καμία σκέψη για αξιοποίηση της στρατιωτικής βάσης της Ελευσίνας από ΗΠΑ - ΝΑΤΟ.

§  Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα «ΨΑΡΑ». Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

§  Να σταματήσει κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ.

 

ΟΥΤΕ ΓΗ – ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ στους ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια: