Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
       Σάββατο, 30 Νοέμβρη, 16.00μ.μ. , Προπύλαια
          Ο φασισμός πρώτα έρχεται για τους άλλους και μετά για όλους


Για πρώτη φορά, μόλις 2,5 μήνες μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα  στο Κερατσίνι, η χρυσή αυγή καλεί σε συγκέντρωση το Σάββατο, 30 Νοέμβρη, στο Σύνταγμα,  διεκδικώντας την απελευθέρωση των προφυλακισθέντων της .

Συνάδελφε/ισσα 

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να επανέλθουν αυτοί που με το δήθεν “αντισυστημικό” τους προσωπείο, για λόγους ψηφοθηρίας, επιτίθενται και βιαιοπραγούν σε μετανάστες, αριστερούς, μαθητές, φοιτητές, πολιτιστικές δράσεις, ομοφυλόφιλους, αδιαφορούν ή μπλοκάρουν κινήματα που έρχονται σε ρήξη με την κυρίαρχη πολιτική( εργαζομένων στην ΕΡΤ, Σκουριές Χαλκιδικής), υποστηρίζονται με συντονισμένα δημοσιεύματα των ΜΜΕ και προσπαθούν να ξαναμπούν στο κάδρο της πολιτικής ζωής ενώ χρηματοδοτούνται κρυφά και φανερά από εφοπλιστές κι επιχειρηματίες της νύχτας, διατηρούν οπλοστάσια και  τηρούν αγαστή συνεργασία με δυνάμεις καταστολής.

Είναι υπόθεση όλων μας να σταματήσουμε το νεοναζισμό και όσους θέλουν να ξαναζήσουμε τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας της ανθρωπότητας.


Συμμετέχουμε στην αντιφασιστική συγκέντρωση το Σάββατο 30 Νοέμβρη στα Προπύλαια στις 4μμ, που διοργανώνει ο αντιφασιστικός συντονισμός επιτροπών, συλλογικοτήτων, πρωτοβουλιών Αθήνας-Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: