Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

Συνεχίζεται η μάχη των σεμιναρίων : μαχητικότητα και αποφασιστικότητα από τους εκπαιδευτικούς – πούλμαν και συνοδεία ΜΑΤ από τους αξιολογητές

 
Μέσα από πολλές μικρές συγκεντρώσεις εκπαιδευτικών στις γύρω παρόδους, με συνοδεία ΔΙΑΣ και περιπολικών και ενώ τα ΜΑΤ χτυπούσαν, κλωτσούσαν και ψέκαζαν με χημικά τους συγκεντρωμένους εκπαιδευτικούς, δυο πούλμαν με συμβούλους διέσχισαν τα στενά πίσω από τη γέφυρα και μπήκαν στο υπουργείο παιδείας.
Είναι τουλάχιστον εξευτελιστικό αλλά και ενδεικτικό του ήθους και των προθέσεων των αυριανών επίδοξων αξιολογητών, να δέχονται να τους μεταφέρουν με πούλμαν, συνοδεία πανίσχυρων αστυνομικών δυνάμεων που τους ανοίγουν το δρόμο χτυπώντας ανηλεώς και ψεκάζοντας τους διαδηλωτές εκπαιδευτικούς.
Η αξιολόγηση και το σχολείο της αγοράς προωθείται με το σιδερένιο χέρι του κράτους, με ΜΑΤ, βία, χημικά με επιστρατεύσεις εκπαιδευτικών και εντολόχαρτα.
Ένταση δημιουργήθηκε και μέσα στο MALL καθώς μετά τα γεγονότα εκπαιδευτικοί και σύμβουλοι ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στην καφετέρια του καταστήματος !
Όρθιοι αδέρφια !
Ούτε η κρατική καταστολή

Οι ΔΙΑΣ συνοδεύουν τα πούλμαν των συμβούλων μέσα στις γειτονιές
ούτε τα ΜΑΤ
ούτε τα δακρυγόνα
ούτε τα εντολόχαρτα και οι επιστρατεύσεις
μπορούν να κάμψουν το αδούλωτο αγωνιστικό φρόνημα των εκπαιδευτικών που σήμερα με υψηλά ποσοστά έκλεισαν τα σχολεία τους συμμετέχοντας στην 24ωρη απεργία και κατέβηκαν μαζικά στους δρόμους, στην Αθήνα, στο υπουργείο παιδείας, και σε άλλες μεγάλες πόλεις.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: