Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Καλούμε στο ΥΠΕΘ, αύριο, Πέμπτη 22 10 2015, στις 20:30μμ σε συμπαράσταση και αλληλεγγύη

 spe-ploumpidis.blogspot .com                                     21/10/2015


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Σήμερα, Τετάρτη 21 10, γίναμε μάρτυρες της αγωνιστικής, συντονισμένης και επίμονης προσπάθειας των συναδέλφων μας εκπαιδευτικών ειδικοτήτων να πάρουν συγκεκριμένη απάντηση, όσον αφορά στο θέμα των εκατοντάδων κενών στα σχολεία της χώρας, τις προθέσεις του ΥΠΕΘ για την κάλυψη με προσλήψεις ειδικοτήτων των περιοχών Αττικής, Δ. Μακεδονίας  και Νότιου Αιγαίου.
Τέλη Οκτώβρη και το ΥΠΕΘ συνεχίζει να  κρατά ομήρους τις/τους εκπ/κους καταδικάζοντάς τους  στην ανεργία και την ανασφάλεια.
Οι απαντήσεις των συμβούλων του υπουργού αφορούσαν για άλλη μια φορά την “αναγνώριση της δύσκολης κατάστασης” και “των καλών προθέσεων από το ΥΠΕΘ”. ΔΕ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ.
Οι εκπαιδευτικοί, απαίτησαν σαφείς απαντήσεις και δεν έφυγαν από το αμφιθέατρο του ισογείου. Επί  9 ώρες παρέμειναν στο υπουργείο, αναζητώντας τον υπουργό και τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου. Δέχονταν πιέσεις από την ασφάλεια για αποχώρηση και κρύβονταν στους διαδρόμους, μέχρι που ο δ/ντης  του πολιτικού γραφείου 'βρέθηκε'.
 Κατόπιν δίωρων  πιέσεων  και αλλεπάλληλων επικοινωνιών με τον υπουργό Ν Φίλη, οι εκπαιδευτικοί έλαβαν τη δέσμευσή του, για συνάντηση, αύριο Πέμπτη 22-10-2015 και ώρα 10:00μμ,  με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων και εκπροσώπους της ΔΟΕ.
                                                    
 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

            Καλούμε  στο ΥΠΕΘ, αύριο, Πέμπτη 22 10 2015,  στις 20:30μμ    σε  συμπαράσταση και  αλληλεγγύη

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  
                                       ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: