Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση του συλλόγου

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κερατσινίου- Πέράματος 'Ν Πλουμπίδης' καταγγέλλει την αποφυλάκιση του δολοφόνου στελέχους της Χρυσής Αυγής Γιώργου Ρουπακιά, λόγω μη περάτωσης της δίκης.
   Η αποφυλάκιση του έστω και με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, αποτελεί πρόκληση, όχι μόνο για την οικογένεια του δολοφονημένου αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, αλλά και για το σύνολο των θυμάτων της εγκληματικής και ναζιστικής αυτής οργάνωσης. Προσβάλλει το κοινό περί δικαίου αίσθημα του λαού μας.
  Είναι τεράστιες οι ευθύνες και της σημερινής κυβέρνησης και των προηγούμενων για αυτήν την εξέλιξη. Με τη  δικαιοσύνη να λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά προς όφελος του κεφαλάιου και των τραπεζών, πέρασαν δύομισι όλοκληρα χρόνια από την ημέρα της δολοφονίας, χωρίς η δίκη να έχει ολοκληρωθεί, αλλά  αντιθέτως να έχει ξεπεραστεί το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης.
  Καμία ανοχή δεν πρέπει να υπάρξει από τις/τους εργαζόμενους, τις/τους άνεργους και τη νεολαία απέναντι στους νοσταλγούς του Χίτλερ, στους δολοφόνους του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα και του Σαχζατ Λούκμαν, καθώς και όλων των άλλων εγκληματικών ενεργειών που έκανε η Χρυσή Αυγή χτυπώντας  μετανάστες, συνδικαλιστές στο Πέραμα, πολιτικούς χώρους, ομοφιλόφιλους κι αντιφασίστες.
        Συναδέλφισσες συνάδελφοι
      Αντιμαχόμαστε και  απομονώνουμε τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, όπου κι αν εμφανίζεται.

              Να μην μπορούν να σταθούν οι φασίστες σε κανένα σχολείο, σε καμιά γειτονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: