Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας Τετάρτη 31 Αυγούστου 12.30 μ.μ.

                          
  Συναδέλφισσες συνάδελφοι,
 Υλοποιώντας την απόφαση της 85ης Γ.Σ. του Κλάδου,  σας καλούμε να συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας, την Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 12.30 μ.μ.
Με τη συμμετοχή μας αγωνιζόμαστε για:
Τη μη  εφαρμογή της υπουργικής απόφασης, η οποία συνεχίζει τις πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων, οδηγεί στην απόλυση χιλιάδων αναπληρωτών και στη μετακίνηση μόνιμων εκπαιδευτικών καθώς και της εγκυκλίου που την υλοποιεί και των ρυθμίσεων του Ν. 4386/16 για τα νηπιαγωγεία .
Απαντάμε στην επίθεση  στο δημόσιο νηπιαγωγείο με τον «νέο ενιαίο τύπο νηπιαγωγείου», που ανατρέπει το ωράριο λειτουργίας, το μετατρέπει σε φύλαξη και υπονομεύει τον κοινωνικό του ρόλο.
 Ζητάμε εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής για όλα τα Τμήματα Ένταξης και την Παράλληλη Στήριξη
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Να μην επιτρέψουμε να αλωθούν τα εργασιακά μας κεκτημένα δικαιώματα στο βωμό της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής που επιβάλλει το υπουργείο Παιδείας.

Είναι ανάγκη να υπερασπίσουμε από κοινού το δικαίωμα το κάθε παιδί να έχει πραγματικά τη/το Δάσκαλό του και η/ο κάθε Δάσκαλα/ος το Σχολείο του.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΓΙΑ 3.546 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: