Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Συνεχίζουμε με τον ίδιο παλμό και καλούμε όλες και όλους να στηρίξουν την υποδοχή των παιδιών, τις επόμενες μέρες στα σχολεία μας.

Συναδέλφισσες συνάδελφοι,


Το Σάββατο 21/01/2017 πραματοποιήθηκε  μεγαλειώδης αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία, με κάλεσμα του συλλόγου Εκπ/κων ΠΕ  Κερατσινίου- Περάματος «Ν Πλουμπίδης», στους δρόμους της πόλης του Περάματος.
Συμμετείχαν και στήριξαν η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ), όλοι οι σύλλογοι  Α/θμιας   Εκπαίδευσης Πειραιά: Κερατσινίου- Περάματος “Ν Πλουμπίδης”,  Σαλαμίνας, Νίκαιας, Κορυδαλλού- Αγ Βαρβάρας, Πειραιά “Πρόοδος”, Α Πειραιά “Ρήγας Φεραίος”,  Αργοσαρωνικού,  η ΕΛΜΕ Περαιά, η Β΄ΕΛΜΕ Πειραιά,  η Ομοσπονδία Γονέων Πειραιά, η Ένωση Γονέων Περάματος, η Ένωση Γονέων Κερατσινίου, ενώ συμμετείχαν εργατικά σωματεία, πλήθος  γονέων, μαθητών, συλλογικότητων, φορέων, συνδικάτων, εργαζόμενων.

Συναδέλφισσες συνάδελφοι
 Σήμερα δόθηκε η πρώτη άμεση και δυναμική απάντηση στην επίθεση που δέχτηκαν εκπαιδευτικοί και γονείς, εν ώρα μαθημάτων σχολείου του Συλλόγου μας,  από ομάδα κρούσης της ΧΑ.
Γνωρίζουμε ότι η πάλη ενάντια στον φασισμό, απαιτεί επαγρύπνηση, διάρκεια και αποφασιστικότητα ΚΑΙ μέτωπο όλων των εργαζομένων.
Είμαστε εδώ δηλώνοντας την αποφασιστικότητά, υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα στη μόρφωση όλων των παιδιών του κόσμου.
Συνεχίζουμε με τον ίδιο παλμό και καλούμε όλες και όλους να στηρίξουν την υποδοχή των παιδιών, τις επόμενες μέρες στα σχολεία μας.


Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις/τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς των σχολείων υποδοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: