Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017


                                    spe-ploumpidis.blogspot .com   ΑΡ. ΠΡΩΤ. 1       22-11-2017
                                   
                                          ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ  ΤΟΥ  ΔΣ   

Σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 16.30  στα γραφεία του  Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Περάματος-Κερατσινίου ¨Νίκος Πλουμπίδης¨ στο 12Ο  Δ. Σχολείο Κερατσινίου συνήλθαν  σε συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ. του παραπάνω Συλλόγου, που εκλέχτηκαν από τις αρχαιρεσίες της 15ης Νοεμβρίου 2017, ύστερα από πρόσκληση του  κ.  Βασίλη Βατίστα, πρώτου σε ψήφους από την πλειοψηφήσασα παράταξη, με θέμα τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ σε σώμα.
Παρόντα ήταν και τα εφτά μέλη του Δ.Σ : Βασίλης Βατίστας, Μιράντα- Αναστασία Νάστα, Βασιλική Κρέστα, Παρασκευή Τρύπα από την παράταξη ΑΣΕ - το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ,  Κατερίνα Λεπτουργίδου, Μιχάλογλου Στυλιανή, Διακάκη Ευγενία από την παράταξη  Παρεμβάσεις – Κινήσεις – Συσπειρώσεις. Ακολούθησε η παραίτηση της Μιχάλογλου Στυλιανής και τη θέση της πήρε ο Τάσος Μπέλλος.
Για τη Σύνθεση του Δ.Σ. οι παρατάξεις πρότειναν τα εξής:
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (ΑΣΕ): Πάγια θέση μας σε όλα τα σωματεία υπέρ του αντιπροσωπευτικού αναλογικού προεδρείου, γιατί σεβόμαστε την απόφαση των συναδέλφων όπως εκφράστηκε στις εκλογές. Πρότειναν να αναλάβουν τον Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Ταμία.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ-ΚΙΝΗΣΕΙΣ- ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ (ΑΡΠΑ): Η σύνθεση πρέπει να αντιπροσωπεύει όλες τις δυνάμεις. Συγκεκριμένα, αποδέχτηκαν Γραμματέα και Ειδικό Γραμματέα.
Μετά την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, ακολούθησε μυστική ψηφοφορία και για τις θέσεις του προεδρείου, εκλέχτηκαν:
Βατίστας Βασίλης  Πρόεδρος
Κρέστα Βάσω   Αντιπρόεδρος
Λεπτουργίδου Κατερίνα Γραμματέας
Νάστα- Αναστασία Μιράντα Ταμίας
Μπέλλος Αναστάσιος Ειδικός Γραμματέας
Τρύπα Παρασκευή και Διακάκη Ευγενία μέλη.
Για τους παραπάνω λόγους συντάχτηκε το  πρακτικό αυτό, διαβάστηκε και υπογράφεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια: