Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018


                                   spe-ploumpidis.blogspot .com   αρ. πρωτ. 84           25/02/2018
ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 2 ΜΑΡΤΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 1μ.μ.
Ενώ η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί από το 3ο Μνημόνιο ότι μέχρι το 2019 δεν πρόκειται να γίνουν διορισμοί, ανακοίνωσε ότι μέχρι το Μάρτη είναι μνημονιακή της δέσμευση να καταλήξει στα κριτήρια των «μελλοντικών διορισμών».
H κοροϊδία από το Υπουργείο δεν έχει τελειωμό. Στην ουσία τα κριτήρια των υποτιθέμενων μελλοντικών διορισμών θα αποτελέσουν κριτήρια απόλυσης χιλιάδων σημερινών αναπληρωτών.
Το αίτημα «Μαζικοί διορισμοί – όχι στις ελαστικές εργασιακές σχέσεις» στις σημερινές συνθήκες δεν αρκεί. Το μόνο αίτημα που μπορεί να ενώσει όλους τους συναδέλφους, ανεξάρτητα από τη σύμβαση εργασίας είναι: «Μονιμοποίηση όλων των συναδέλφων που έχουν δουλέψει τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση-καμία απόλυση συμβασιούχου».
      Η λύση βρίσκεται στην οργανωμένη δράση μέσα στα σωματεία, στις επιτροπές αναπληρωτών. Εκεί είναι που όλοι μαζί, μόνιμοι και αναπληρωτές, μπορούμε να δώσουμε τη μάχη.
Το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
’’ΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ’’:
·         ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ από 26 Φλεβάρη έως 2 Μάρτη στην εβδομάδα δράσης με θέμα: «Εδώ και τώρα μαζικοί μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών – Μονιμοποίηση των συμβασιούχων – ΟΧΙ στα κριτήρια απολύσεων αναπληρωτών – Εξίσωση δικαιωμάτων μόνιμων και αναπληρωτών».
·         ΚΑΛΕΙ:
·         Τη Δευτέρα 26 Φλεβάρη στην Παναττική Σύσκεψη Αναπληρωτών, Συλλόγων και ΕΛΜΕ στα γραφεία της ΔΟΕ  στις 6.00 μ.μ.
·          Την Παρασκευή 2 Μάρτη σε συγκέντρωση στο Υπ. Παιδείας στις 13.00 (ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ 2ωρη στάση εργασίας 11:30 – 1:15 για το πρωινό ωράριο// 3ωρη στάση εργασίας 1:15 – 4:00 για το απογευματινό ωράριο για να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατό μια μεγάλη και δυναμική κινητοποίηση.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: