Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018



spe-ploumpidis.blogspot .com            αρ. πρωτ. 193            1/10/2018

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Κερατσινίου-Περάματος «Ν. Πλουμπίδης» αποφάσισε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του «ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΡΑΥΓΗΣ» και να συμμετέχει στις εκδηλώσεις των «ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΩΝ- ΜΙΣΑΗΛΙΔΕΙΩΝ» στις οποίες περιλαμβάνονται συζητήσεις, αλλά και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Φέτος, οι εκδηλώσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν στις 6 Οκτωβρίου 2018 με κεντρικό θέμα: «Ανάπτυξη και λιμάνι». Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο υπαίθριο θέατρο της Χαραυγής στην πλατεία Πόντου (σε περίπτωση κακοκαιρίας, οι εκδηλώσεις θα μεταφερθούν στον κλειστό χώρο εκδηλώσεων του 13ου- 21ου Δημοτικού Σχολείου, Βοσπόρου και Παλαιολόγου).
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα περιλαμβάνει τα εξής:
Ø  Συζήτηση για την ευρύτερη περιοχή του λιμανιού και την αξιοποίησή του
Ø  Παραδοσιακούς χορούς από χορευτικά συγκροτήματα του εξωραϊστικού συλλόγου και της περιοχής
Ø  Λαϊκό γλέντι με το μουσικό συγκρότημα της ΣΕΑΑΝ
Στο πρώτο μέρος, το οποίο θα αποτελείται από τη συζήτηση για την «ανάπτυξη στο λιμάνι», ο Σύλλογός μας θα συμμετέχει σε αυτή, ενημερώνοντας για τη δράση που ανέπτυξε όλο το προηγούμενο διάστημα μαζί με άλλα σωματεία και φορείς του Πειραιά για προβλήματα που προέκυψαν, όπως τα καζάνια σε Δραπετσώνα και Πέραμα κ.τ.λ.
Ο στόχος της συζήτησης- ενημέρωσης θα είναι  να κινητοποιήσουμε τους κατοίκους της περιοχής σχετικά με τα σχέδια ανάπτυξης του λιμανιού, συνολικά της ακτογραμμής του Πειραιά και τις επιπτώσεις στις ζωές μας. Η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα έχει συνολική διάρκεια 45 λεπτά περίπου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: