Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου-Περάματος «Ν. Πλουμπίδης» ευχαριστεί ολόψυχα τους συναδέλφους που τίμησαν με την παρουσία τους τη μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων «ΕΠΑΥΛΗ PALACE» στα πλαίσια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Ξεχωριστά θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τη μουσική ομάδα του Συλλόγου που για άλλη μια φορά στήριξε ένθερμα την εκδήλωσή μας όπως και πέρυσι και μας διασκέδασε με ποιοτικό λαϊκό μουσικό πρόγραμμα.
Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή όταν το Δ.Σ. βράβευσε τα παιδιά των συναδέλφων εκπαιδευτικών που πέρασαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το 2017-2018.
Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν το 25 Ν/Γ Κερατσινίου που πέτυχε το φλουρί της πίτας που κόπηκε για τα σχολεία κερδίζοντας ένα βιβλίο και η Όλγα Δαράκη, συναδέλφισσα από το 5ο Δ.Σ. Κερατσινίου, που κέρδισε μία δωροεπιταγή 80 ευρώ από γνωστή αλυσίδα super market, από την κοπή της πίτας που δόθηκε ατομικά στον κάθε παρευρισκόμενο.
Με τη στήριξή σας δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις που συντελούν τα μέγιστα στη συσπείρωση των μελών στο σωματείο.
Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση:










Δεν υπάρχουν σχόλια: