Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019


spe-ploumpidis.blogspot .com         αρ. πρωτ. 265            6/02/2019
   
Οδηγίες- ενέργειες για την ενεργοποίηση του απεργιακού ταμείου του συλλόγου μας

Ο Σύλλογός μας με την υπ. αριθμό πρωτοκόλλου 251 απόφασή του (16/01/2019) αποφάσισε την ενεργοποίηση του απεργιακού ταμείου για όσους συναδέλφους απήργησαν και τις 3 μέρες, δηλαδή (Παρασκευή 11/1, Δευτέρα 14/1, Πέμπτη 17/1) οι οποίοι θα πάρουν πίσω από το απεργιακό ταμείο ένα ημερομίσθιο.
Για να υλοποιηθεί σωστά η παραπάνω απόφαση θα πρέπει οι συνάδελφοι που τους αφορά, μόνιμοι και αναπληρωτές, να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και παράλληλα να ζητήσουν από το τμήμα μισθοδοσίας της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πειραιά στο email (misthpepeir@dipe-peiraia.att.sch.gr) εκκαθαριστικό μισθοδοσίας που να φαίνεται το ποσό που κόπηκε για τις τρεις μέρες απεργίας σύμφωνα με το ΜΚ που ανήκουν, ώστε να υπολογισθεί το (1) ημερομίσθιο.
 Αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία αποστέλλουν ηλεκτρονικά στο email του συλλόγου (spenploumpidis@gmail.com) συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την αίτηση μαζί με το αποδεικτικό μισθοδοσίας ή ενημερώνουν τηλεφωνικά τα μέλη του Δ.Σ., ώστε να αποδοθεί το ένα ημερομίσθιο το οποίο θα καταβάλλεται μετρητοίς και θα κόβεται απόδειξη πληρωμής.



Δεν υπάρχουν σχόλια: