Κυριακή 31 Μαρτίου 2019


spe-ploumpidis.blogspot .com            αρ. πρωτ. 294        31/03/2019



Το Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου-Περάματος «Ν. Πλουμπίδης» αποφάσισε να συμμετέχει στη σύσκεψη την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, στις 7.30μμ, στα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών Περάματος (Καραολή Δημητρίου 20), ύστερα από το κάλεσμα της Ένωσης Γονέων Περάματος και του Συλλόγου Γυναικών η «Εστία της Γυναίκας» για
να συζητήσουμε τις νέες εξελίξεις για το θέμα των καζανιών, να συζητήσουμε όλα τα μεγάλα προβλήματα που αφορούν το Πέραμα και τους φορείς του, να βάλουμε πρόγραμμα κινητοποιήσεων για το επόμενο διάστημα.
·          Διεκδικούμε  την απαλλοτρίωση του χώρου των δεξαμενών και την ανάπλαση τους σε χώρο πρασίνου, με αθλητικούς χώρους, παιδικές χαρές, χώρους για αναψυχή και πολιτιστικές δραστηριότητες των Περαματιωτών, χωρίς επιχειρηματική δραστηριότητά, με ευθύνη του κρατικού προϋπολογισμού.

·          Δεν παραχωρούμε ούτε σπιθαμή του Αρμού στα επιχειρηματικά σχέδια. Ζητάμε ο χώρος να αναπλαστεί με ευθύνη του κράτους και της δημοτικής αρχής, εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές των αλιέων και του δημοτικού καταστήματος που χρησιμοποιούν. Να αναπλαστεί ο υπόλοιπος χώρος ώστε να αξιοποιείται από το λαό του Περάματος για την αναψυχή του, με αθλητικές – πολιτιστικές δραστηριότητες, χωρίς καμία επιχειρηματική δραστηριότητα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: