Δευτέρα 13 Μαΐου 2019


                    spe-ploumpidis.blogspot .com         αρ. πρωτ. 310             12/05/2019
Συνάδελφοι/ισσες,
Σύμφωνα με το νόμο 1262/82 και τα σχετικά άρθρα του καταστατικού του συλλόγου μας σας καλούμε στη 2ητακτική Γ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Μαΐου 2019 στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου(Ταϋγέτου 8)  από τις 8:15π.μ. – 1:15μ.μ.
Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα παρακάτω:
·         Τοποθετήσεις αιρετών.(5  λεπτά)
·         Κριτική πεπραγμένων του Δ.Σ της ΔΟΕ.(5 λεπτά)
·         Έγκριση ή μη των πεπραγμένων του Δ.Σ της  ΔΟΕ.(3 λεπτά)
·         Συζήτηση επί των προτάσεων της Ημερήσιας  Διάταξης της 88ης  Γ.Σ. του κλάδου σύμφωνα με την προσωρινή Η.Δ της ΔΟΕ που έχει σταλεί αλλά και άλλων θεμάτων- Διεκδικητικό πλαίσιο- Πρόγραμμα δράσης (7 λεπτά).
·         Ψήφιση προτάσεων (3 λεπτά)
Παρατηρήσεις:
Για τη συμμετοχή των συναδέλφων όλων των μελών του συλλόγου μας στις εργασίες της Γ.Σ χορηγήθηκε άδεια από τη Δ/νση του ΠΥΣΠΕ.
Μέλη του συλλόγου θεωρούνται όλοι οι συνάδελφοι οι οποίοι έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους. Αν κάποιος συνάδελφος επιθυμεί να είναι μέλος του σωματείου, αλλά δεν έχει καταβάλει συνδρομή, μπορεί να το κάνει την ημέρα της Γ.Σ.
Όσοι συνάδελφοι δε θέλουν να παρακολουθήσουν τις εργασίες της Γ.Σ είναι υποχρεωμένοι, σύμφωνα με το νόμο, να εργαστούν κανονικά στο σχολείο τους.
Στους συναδέλφους αναπληρωτές ΕΣΠΑ θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής από το Σύλλογο στο τέλος της συνέλευσης η οποία θα συνοδεύει τα σχετικά μηνιαία παρουσιολόγια που θα υποβληθούν στη Δ/νση Εκπαίδευσης.
Σημείωση: Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης ψηφοδελτίων 15/5/19 με αποστολή στο μέιλ του συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια: