Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019


spe-ploumpidis.blogspot .com         αρ. πρωτ. 384       27 /11/2019

Διευκολυντική στάση εργασίας για συμμετοχή στην κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 13:00

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ
Συνάδελφοι,
Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε μαχητική κινητοποίηση εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας με τη συμμετοχή εκατοντάδων συναδέλφων, με αιχμή το αίτημα των μαζικών διορισμών των συμβασιούχων εκπαιδευτικών. Αμέσως μετά το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη συντονισμού της δράσης στο αμφιθέατρο του ΠΤΔΕ Αθήνας.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης τονίστηκε η ανάγκη κλιμάκωσης του αγώνα ενάντια στην αντιεκπαιδευτική-αντιλαϊκή πολιτική και αποφασίστηκε κινητοποίηση στις 29/11 στο Υπουργείο Παιδείας στις 13:00 και σε όλες τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και Περιφερειακές Διευθύνσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα, για όλα τα ανοιχτά ζητήματα της εκπαίδευσης. Κάλεσμα σε ΔΟΕ – ΟΛΜΕ για 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την ίδια μέρα.
Πλαίσιο κειμένου: Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου-Περάματος «Ν. Πλουμπίδης» προκηρύσσει ομόφωνα 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας 11:30 – 1:15 για το πρωινό ωράριο// 3ωρη στάση εργασίας 1:15 – 4:00 για το απογευματινό ωράριο  για να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατό μια μεγάλη και δυναμική κινητοποίηση.Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με δικαιώματα και αξιοπρέπεια!
Εξίσωση των δικαιωμάτων των συμβασιούχων εκπαιδευτικά με αυτά των μονίμων.
Εδώ και τώρα πάνω από 35000 μόνιμοι διορισμοί για να καλυφθούν οι ανάγκες των σχολείων!
Να μην αποκλειστεί κανένας συνάδελφος από τους πίνακες του ΑΣΕΠ.

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: