Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020


                      spe-ploumpidis.blogspot .com       αρ. πρωτ. 427               9/2/2020

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ «OIL ONE» ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΡΗΣΤΟ ΒΡΕΤΤΑΚΟ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου-Περάματος «Ν. Πλουμπίδης» -ύστερα και από σχετική απόφαση της γενικής  συνέλευσης- καταδικάζει ομόφωνα την απαράδεκτη ενέργεια της  Oil-One να καταθέσει αγωγή κατά του Δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου για συκοφαντική δυσφήμιση, φτάνοντας στο σημείο να διεκδικεί το ποσό των 500.000 € και την προσωποκράτηση του δημάρχου για ένα χρόνο.
Είναι ενέργεια προκλητική, που στόχο έχει να εκφοβίσει εκείνους που αγωνίζονται για την απομάκρυνση των καζανιών του θανάτου και για την απαλλοτρίωση του χώρου του πρώην εργοστασίου Λιπασμάτων Δραπετσώνας για την κάλυψη των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Αυτή η αγωγή πρέπει άμεσα να αποσυρθεί.
Δηλώνουμε ότι οι εκβιασμοί και οι απειλές δεν περνούν. Η δίκαιη πάλη των εργαζομένων και του λαού της περιοχής θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΚΗΡΥΣΣΕΙ 3ΩΡΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (8.15-10.45) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.Δεν υπάρχουν σχόλια: