Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ. ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ.

 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου ( εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Βασίλης Βατίστας και η Ειδική Γραμματέας Χατζέλα Δήμητρα ) την Παρασκευή 4/9 στις 9 π.μ στο 3ο Δ..Σ Περάματος . Στη Συνάντηση παρευρέθηκαν 7 από τους 9 διευθυντές των σχολείων, καθώς και η προϊσταμένη του 2ου Ν/Γ Περάματος που είχε προσκληθεί (είναι τακτικό μέλος της σχολικής επιτροπής εκ μέρους των νηπιαγωγείων).

Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι :
Η απουσία νέων πρωτοκόλλων υγείας του ΕΟΔΥ με αφορμή και το κρούσμα σε δημοτικό σχολείο της Καλλιθέας, το θέμα της καθαριότητας των σχολείων,
(τοποθέτηση καθαριστριών και νέο καθηκοντολόγιο, ΜΑΠ, υλικά καθαριότητας, δυσκολίες που προκύπτουν από ελλιπή αριθμό καθαριστριών κτλ), προβλήματα που προκύπτουν από μη αμιγή τμήματα σε πολλά ολοήμερα νηπιαγωγεία και στα ολοήμερα δημοτικά αλλά και από τον μεγάλο αριθμό μαθητών στην τάξη, συζήτηση τρόπων αντιμετώπισης σε περίπτωση έκτακτης βραχύχρονης απουσίας εκπαιδευτικού και κατάθεση προτάσεων στον ΔΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ σε προσεχή συνάντηση, κενά σε παράλληλη στήριξη και αλλού, ενιαία στάση αντιμετώπισης προβλημάτων σε σχέση με ημέρα αγιασμού και ενδεχόμενων αντιδράσεων σε θέματα μάσκας κτλ. 
Ακολουθεί συνάντηση με διευθυντές των σχολείων του Κερατσινίου τη Δευτέρα 7 Σεπτ. στις 12 μμ στο 5ο Δ.Σ. Κερατσινίου. Όποιες προσεχείς συναντήσεις με προϊσταμένες νηπιαγωγούς αποφασιστούν θα ανακοινωθούν ( δε γίνονται από κοινού για λόγους συγχρωτισμού ). Ακολούθως ο Σύλλογος θα θέσει τα ζητήματα σε Δήμους και Διεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: