Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19-10 ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΔΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ


 

αρ. πρωτ. 733             17/10/2021


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19-10

 

 ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΔΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

σας ενημερώνουμε για τα επόμενα βήματα του Συλλόγου μας την εβδομάδα αυτή και σας καλούμε να τα στηρίξετε μαζικά!

1. Συμμετέχουμε μαζικά στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας την Τρίτη 19/10 στις 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου ΔΣ Κερατσινίου με όλα τα μέτρα προστασίας (μάσκα κτλ). Η συμμετοχή σας αναγκαία προκειμένου ο πρόεδρος του συλλόγου μας να πάει στην ολομέλεια προέδρων το Σάββατο 23/10 με απόφαση ΓΣ και όχι μόνο ΔΣ.

2. ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Συνάδελφοι, την εβδομάδα αυτή, με δεδομένο ότι θα γίνουν Γ.Σ. των Συλλόγων σε όλη τη χώρα και Ολομέλεια Προέδρων , όπου τελικά θα καταληχθεί η στάση του Κλάδου μας για τη συνέχεια, με δεδομένο επίσης ότι οι προηγούμενες ημερομηνίες που έβαζε το ΥΠΑΙΘ έχουν παρέλθει ( έως 30/9 για περυσινή αποτίμηση και έως 10/10 για ειδική συνεδρίαση για προγραμματισμό κτλ) και για την ώρα δεν υπάρχει κάποια καινούρια ΥΑ, με βάση αυτά, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. Για την περίπτωση που κληθούν συνάδελφοι σε τέτοια συνεδρίαση ισχύουν οι κυλιόμενες στάσεις εργασίας (1 ώρα στάση) που  κηρύττει το ΔΣ του Συλλόγου μας και αφορούν τέτοιες τυχόν συνεδριάσεις, είτε αυτές κληθούν μεταξύ 13.15-14.00 είτε άλλη ώρα μέσα στο εργασιακό ωράριο και μόνο μέσα σε αυτό. Στην περίπτωση αυτή οι συνάδελφοι ενημερώνουν τον Σύλλογο, δηλώνουν στάση και φεύγουν.

Συνάδελφοι, συνεχίζουμε συσπειρωμένοι στον Σύλλογό μας και συλλογικά!



Δεν υπάρχουν σχόλια: