Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Απάντηση των μελών του ΔΣ του ΣΕΠΕ Κερατσινίου-Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης» στην αποστολή σημειώματος του ΣΕΕ ΠΕ70 του 6ου ΠΕΚΕΣ κ. Σκρέτα Δημήτριου


 

αρ. πρωτ.  812                              23/3/2022

Απάντηση των μελών του ΔΣ του ΣΕΠΕ Κερατσινίου-Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης» στην αποστολή σημειώματος του ΣΕΕ ΠΕ70 του 6ου ΠΕΚΕΣ κ. Σκρέτα Δημήτριου

    Κοινοποίηση :

  1) 6ο ΠΕΚΕΣ

2) ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

                            3) ΔΙΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Κ. Σκρέτα,

Λάβαμε γνώση του από 16/3 σημειώματός σας και επ’αυτού επαγόμαστε τα εξής:

·         Καμιά συκοφαντική δυσφήμιση, καμιά στοχοποίηση προς εσάς δεν υπάρχει στην ανακοίνωσή μας. Πολύ περισσότερο καμιά προσβολή της προσωπικότητά σας κατά την άσκηση των καθηκόντων σας. Απορούμε πού βρίσκετε εσείς το υπηρεσιακό και εργασιακό «bullying και «mobbing» στην καθαρά πολιτικοσυνδικαλιστική ανακοίνωσή μας. Οι κρίσεις που εκφέραμε είναι αυστηρά επαγγελματικές και σύμφωνες με τις κείμενες διατάξεις.

·         Η ονομαστική αναφορά σε εσάς έχει να κάνει με την αντίθεσή μας στον σχολιασμό σας ως προς το περιεχόμενο των αναρτημένων ενιαίων κειμένων της ΔΟΕ που το χαρακτηρίσατε ως «μη γενόμενο και μη σύννομο», γεγονός που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αυτήν την πρακτική ακολουθήσατε μόνο εσείς και η κυρία Αζναουρίδου και όχι άλλοι συνάδελφοί σας και γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο σάς προσδιορίσαμε και όχι γιατί είχαμε λόγο να σας θίξουμε.

·         Οι κρίσεις που αναφέραμε στην ανακοίνωσή μας δεν ήταν απλώς δικαίωμά μας συνδικαλιστικό, αλλά υποχρέωσή μας απέναντι στους συναδέλφους μας, στους οποίους απλώς αποκαλύψαμε την αλήθεια και το σύννομο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: