Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Παρουσία δικαστικών αντιπροσώπων στις εκλογές του ΣΕΠΕ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ «Ν.ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ» για ανάδειξη αντιπροσώπων για την 89η ΓΣ της ΔΟΕ.

 

αρ. πρωτ.  823           10/04/2022

 

Αίτηση

προς τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά


 Θέμα : Παρουσία δικαστικών  αντιπροσώπων στις εκλογές του  ΣΕΠΕ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ «Ν.ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ» για ανάδειξη  αντιπροσώπων για την 89η ΓΣ της ΔΟΕ.


Το  Δ.Σ. του  Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου-Περάματος «Ν.Πλουμπίδης» θα πραγματοποιήσει τις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την 89η ΓΣ της ΔΟΕ την Τετάρτη 25 του Μάη 2022. Την προηγούμενη μέρα θα έχει γίνει και η 2η τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου.

 

Η εκλογική διαδικασία θα  αρχίσει  στις  9πμ. και  θα  ολοκληρωθεί στις 5μμ. Θα υπάρχουν δύο εκλογικά κέντρα, ένα στο Πέραμα στον Σύλλογο Ικαριωτών ο «Ίκαρος» (Μακεδονίας 46) και ένα στο Κερατσίνι στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» (Εμμανουήλ Μπενάκη 70). Μετά τη λήξη της ψηφοφορίας  θα ακολουθήσει η καταμέτρηση των ψήφων.


Για την ομαλή διεξαγωγή  της εκλογικής διαδικασίας , σας παρακαλούμε να ορίσετε δύο (2) δικαστικούς αντιπροσώπους για την Τετάρτη,  25 του Μάη, για να παραστούν στις εκλογές  και στην καταμέτρηση των ψήφων. Ο αριθμός των ατόμων που προσέρχονται στις κάλπες είναι περίπου  500. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   

Βατίστας Βασίλης  


Δεν υπάρχουν σχόλια: