Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Δεν μας τρομάζουν.

          
Συνάδελφοι.
            Την Πέμπτη 7 Φλεβάρη, ομάδα φασιστών της Χ.Α., έκανε μια από τις γνωστές εμφανίσεις στη λαϊκή αγορά της πόλης του Περάματος.
            Αφού πρώτα στοχοποίησαν τους μετανάστες εργαζόμενους της λαϊκής αγοράς, συνέχισαν με τους γνωστούς εμετικούς τους λόγους να στρέφονται ενάντια στα γραφεία του ΚΚΕ και τέλος προχώρησαν σε προπηλακισμό όσων βρίσκονταν αυτή την ώρα στα πολυιατρεία των «Γιατρών του Κόσμου». Η απάντηση που πήραν από τη τοπική κοινωνία ήταν δυναμική με αποτέλεσμα να αποσυρθούν.      
            Πριν λίγους μήνες στο Πέραμα οι χρυσαυγίτες  ξυλοκόπησαν άγρια Αιγύπτιους μετανάστες, στη Σαλαμίνα αλυσοδέσανε άλλον, στο Λαγκαδά επιτέθηκαν σε μέλη της ΚΝΕ, στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Περάματος επιτέθηκαν σε δημοτικούς συμβούλους της λαϊκής συσπείρωσης (το δημοτικό συμβούλιο δεν καταδίκασε αυτές τις πράξεις, αλλά συναίνεσαν με τη στάση τους στις ενέργειες), στη Βουλή υποστήριξαν ότι οι εκπαιδευτικοί πρέπει να συμμορφωθούν στο τρίπτυχο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, στη Λευκάδα είχαμε το περιστατικό με τη νηπιαγωγό και πολλές άλλες επιθέσεις των «ταγμάτων εφόδου».   
   Το δ σ. καταδικάζει απερίφραστα τις τρομοκρατικές ενέργειες της ΧΑ και τις ιδέες τους. Δε θα τους ανεχτούμε. Θα τους απομονώσουμε.
  Η Χρυσή Αυγή αποτελεί ναζιστικό, φασιστικό και αντικομμουνιστικό μόρφωμα, που έχει αποστολή το χτύπημα του εργατικού-λαϊκού κινήματος. 
   Στηρίζεται για το σκοπό αυτό, ποικιλόμορφα από το καπιταλιστικό σύστημα, από το αστικό κράτος, από τη μεγαλοεργοδοσία. 
  Η ιδεολογία και η δράση της Χρυσής Αυγής είναι ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων. 
  Το ενιαίο αντιφασιστικό μέτωπο όπως και στο παρελθόν θα αποτελέσει ανάχωμα στην προσπάθεια που κάνει σήμερα ο φασισμός να δηλητηριάσει την πολιτική και κοινωνική ζωή και της χώρας μας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ.
ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: