Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Συμμετέχουμε και στηρίζουμε την κινητοποίηση στη δίκη της χα, στις 31 Οκτώβρη.



  Συναδέλφισσες συνάδελφοι 

  Στη δίκη της Χρυσής Αυγής ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων για τη δολοφονική επίθεση κατά των Αιγυπτίων αλιεργατών, στο Πέραμα.  Τη Δευτέρα 31 Οκτώβρη, συνεχίζεται με την εξέταση των μαρτύρων της δολοφονικής επίθεσης κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, που πραγματοποιήθηκε   στις 12/9/2013, στις 23.50΄ από τάγμα εφόδου της χα στο Πέραμα,  πέντε μέρες πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
  Το τάγμα εφόδου  τελούσε σε πλήρη γνώση της ηγετικής ομάδας, προκειμένου η Χρυσή Αυγή να δημιουργήσει και να 'επιβάλει' συνδικαλιστικό σωματείο εργαζομένων στην Ζώνη Περάματος.  Στην πραγματικότητα προσπάθησε να γίνει ο  μεσάζων μεταξύ των εργολάβων και των μακροχρόνια ανέργων της περιοχής, για την εξασφάλιση χαμηλά αμειβόμενης θέσης εργασίας, χωρίς εργασιακά δικαιώματα, αλλά και για το χτύπημα των συνδικάτων της Ζώνης και την ενδυνάμωση του τοπικού πυρήνα της χα.
  Μια συμμορία τραμπούκων που υπάρχει για να υπηρετεί το κράτος και το κεφάλαιο, ζητώντας φορολογικές απαλλαγές για τους εφοπλιστές,  με δουλεμπορικά 'γραφεία ευρέσεως εργασίας', δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν, δολοφονικά χτυπήματα και τραμπουκισμούς μεταναστών, εργαζόμενων, Ρομά, ομοφυλόφιλων, καλλιτεχνών, θεάτρων, μαθητών, φοιτητών, αγωνιστών, αντιφασιστών χτυπήματα κι εμπρησμούς σε καταλήψεις προσφύγων, παρεμπόδιση εκπσης παιδιών μεταναστών στα δημόσια σχολεία. Πολλές δε φορές, με την αγαστή συνεργασία της αστυνομίας.
  Πρόκειται για το δεξι χέρι του συστήματος για την επιβολή της αντιλαϊκής πολιτικής των μνημονίων. Η εφεδρεία του, για το τσάκισμα και την καθυπόταξη του λαού. Μέσα από την  κοινοβουλευτική τους παρουσία άλλωστε, έχουν δώσει σαφή δείγματα για το πόσο 'αντισυστημικοί', 'αντιμνημονιακοί' και 'αδιάφθοροι' είναι.
 Κάθε ενέργεια τους αποτελεί έγκλημα απέναντι σε εμάς τους ίδιους: στις/ στους εργαζόμενες/ους, τις/τους άνεργες/ους, τη νεολαία, τις/τους αυτοαπασχολούμενες/ους, τις/τους συνταξιούχους, τις/τους μετανάστριες/ες, σε όσες/ους πλήττονται από την  καπιταλιστική κρίση.


                               Καμία ανοχή στο ναζιστικό μόρφωμα της ΧΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: