Πέμπτη 17 Μαΐου 2018


                          spe-ploumpidis.blogspot .com           αρ. πρωτ.150             17/05/2018
Συνάδελφοι/ισσες, σύμφωνα με το νόμο 1262/82 και τα σχετικά άρθρα του καταστατικού του συλλόγου μας σας καλούμε στη 2η τακτική Γ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μάη 2018 στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου (Ταϋγέτου 8)  από τις 8:15π.μ. – 1:15μ.μ.
Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα παρακάτω:
·         Τοποθετήσεις αιρετών. (7 λεπτά)
·         Κριτική πεπραγμένων του Δ.Σ της ΔΟΕ. (7 λεπτά)
·         Έγκριση ή μη των πεπραγμένων του Δ.Σ της  ΔΟΕ. (5 λεπτά)
·         Συζήτηση των προτάσεων της Ημερήσιας  Διάταξης της 87ης  Γ.Σ. του κλάδου  όπως μαζικοί μόνιμοι διορισμοί, εξίσωση δικαιωμάτων, επιμόρφωση εκπαιδευτικών κ.τ.λ. (3 λεπτά).
Το προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης έχει οριστεί ομόφωνα από το Δ.Σ. και θα αποτελείται από τους συναδέλφους Μυλωνάκη Γεώργιο και Ουλκέρογλου Ευάγγελο τους οποίους και ευχαριστούμε για την αποδοχή.
Παρατηρήσεις:
Για τη συμμετοχή των συναδέλφων όλων των μελών του συλλόγου μας στις εργασίες της Γ.Σ χορηγήθηκε άδεια από τη Δ/νση του ΠΥΣΠΕ.
Όσοι συνάδελφοι δε θέλουν να παρακολουθήσουν τις εργασίες της Γ.Σ είναι υποχρεωμένοι, σύμφωνα με το νόμο, να εργαστούν κανονικά στο σχολείο τους.
Στους συναδέλφους αναπληρωτές ΕΣΠΑ θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής από το Σύλλογο στο τέλος της συνέλευσης η οποία θα συνοδεύει τα σχετικά μηνιαία παρουσιολόγια που θα υποβληθούν στη Δ/νση Εκπαίδευσης ( σύμφωνα με το έγγραφο που απέστειλε η Δ/νση Εκπαίδευσης στα σχολεία ).
Τονίζουμε ως Δ.Σ. ότι διαφωνούμε με το έγγραφο που απέστειλε η Δ/νση στα σχολεία με το οποίο ζητείται η χορήγηση βεβαίωσης συμμετοχής στους αναπληρωτές ΕΣΠΑ από τους συλλόγους, καθώς αποτελεί άλλο ένα δείγμα διάκρισης από την πλευρά της υπηρεσίας σε βάρος των αναπληρωτών συναδέλφων σε σχέση με τους μόνιμους. Προκειμένου όμως οι συνάδελφοι αναπληρωτές να μην έχουν απώλειες μισθολογικές, αν δεν καταθέσουν τη βεβαίωση, ως Δ.Σ. πήραμε την απόφαση, παρά τη διαφωνία μας να τη χορηγήσουμε. Επιπλέον, το έγγραφο αυτό αποτελεί ένα δείγμα ελέγχου και παρέμβασης στις συνδικαλιστικές συλλογικές διαδικασίες των σωματείων το οποίο και καταγγέλλουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: