Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018


spe-ploumpidis.blogspot .com         αρ. πρωτ. 212            1/11/2018

                                  Θέμα : Συνδρομές συνδικαλιστικού έτους 2018-2019
                
             Συναδέλφισσες / συνάδελφοι,

  • Η συνδρομή για τους Μονίμους με οργανική θέση είναι 30 € (όπως πέρυσι) και θα παρακρατηθεί από τη μισθοδοσία σε 2 δόσεις των 15€.

  • Αναφορικά με τη συνδρομή των Αναπληρωτών, ο Σύλλογός μας, κατανοώντας την αγωνία των συναδέλφων, οι οποίοι απολύονται στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς και ζουν στην αβεβαιότητα για το πότε και αν θα επαναπροσληφθούν, αποφάσισε το ύψος της συνδρομής στα 15€, ποσό δηλαδή που ζητά η ΔΟΕ ούτε ευρώ για το Σύλλογο.

·         Η συνδρομή για τους εκπαιδευτικούς του Μειωμένου ωραρίου (ΑΜΟ)  είναι το  ποσό των 10€.  • Η συνδρομή για τους  αναπληρωτές πρέπει να αποδοθεί στα μέλη του ΔΣ που θα έχουν οριστεί την ημέρα της συνέλευσης,  22 Νοεμβρίου, να την εισπράξουν, για να χορηγήσουν ακολούθως και τη σχετική βεβαίωση συμμετοχής.

  • Για τους συναδέλφους που είναι αποσπασμένοι στο Σύλλογό μας από άλλα ΠΥΣΠΕ, για τους συναδέλφους από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, οι οποίοι είναι αποσπασμένοι ή βρίσκονται με ολική διάθεση στην Πρωτοβάθμια, η συνδρομή τους (30 ευρώ) θα αποδίδεται επίσης στα μέλη του Δ.Σ. που θα έχουν οριστεί τη μέρα της συνέλευσης.


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: