Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019


spe-ploumpidis.blogspot .com           αρ. πρωτ. 370             30/10/2019                        

Θέμα: Απόφαση υπέρ της κήρυξης απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση.
Το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Π.Ε. Ανατολικής Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» και  «Α΄ Συλλόγου Αθηνών». Επιπλέον, η απόφαση υπέρ της απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση, στηρίζεται σε προηγούμενες αποφάσεις του Δ.Σ. και της Γ.Σ. μας.

Συγκεκριμένα:

Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. και οι Ε.Λ.Μ.Ε. που υπογράφουμε το παρακάτω κείμενο, με βάση τις αποφάσεις των ΔΣ ή/και των ΓΣ μας:

  1. Δηλώνουμε την αντίθεσή μας στους σχεδιασμούς για αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και για ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Η οποιαδήποτε απόπειρα εφαρμογής της αξιολόγησης χρειάζεται να βρει τον κλάδο ενωμένο και θωρακισμένο με το όπλο της απεργίας – αποχής.
  2. Αποφασίζουμε απεργία – αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης στελεχών και αξιολόγησης/αυτοαξιολόγησης σχολικών μονάδων που προβλέπονται από το νόμο 4547/18 και την Υπουργική Απόφαση 1816 /ΓΔ4/11-1-2019 με τίτλο «Προγραμματισμός και αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου των σχολικών μονάδων».
  3. Καλούμε τα Δ.Σ. της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ να κηρύξουν ΑΜΕΣΑ απεργία-αποχή στη βάση και της αντίστοιχης απόφασης της ΑΔΕΔΥ και να προχωρήσουν σε όλα τα οργανωτικά μέτρα προετοιμασίας του κλάδου για τη μάχη αυτή.
  4. Καλούμε τους Συλλόγους ΠΕ και τις ΕΛΜΕ να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια: