Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019


              spe-ploumpidis.blogspot .com                     αρ. πρωτ. 377                   6/11/2019

Θέμα :Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου- Περάματος «Ν. Πλουμπίδης» καλεί τα μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ, όπως προβλέπεται απ΄ το καταστατικό του Συλλόγου μας.
1.      Η Γενική Συνέλευση θα γίνει την Τρίτη 19 του Νοέμβρη, από τις 8.15 π.μ. έως 1.15 μ.μ. στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου (Ταϋγέτου 8). Τη μέρα αυτή, έχουμε εξασφαλίσει άδεια μιας μέρας, για όσους συναδέλφους είναι μέλη του Συλλόγου και συμμετέχουν στη Γ.Σ. Στους αναπληρωτές συναδέλφους θα δοθεί βεβαίωση για το ΕΣΠΑ. Όσοι εκπαιδευτικοί όμως δεν είναι μέλη, υποχρεούνται να εργασθούν κανονικά και σύμφωνα με το πρόγραμμα των σχολείων τους. 
2.      Ημερήσια διάταξη :
·         Εκλογή προεδρείου (συνήθως υπάρχει ορισμός κατόπιν συμφωνίας των παρατάξεων στο Δ.Σ.)
·         Ενημέρωση Αιρετών 5λ.
·         Eνημέρωση αντιπροσώπων από 88η Γ.Σ.  Δ.Ο.Ε. 5λ.
·         Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ. από τον Πρόεδρο 10λ.
·         Οικονομικός απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής 10λ.
·         Ψήφιση οικονομικού απολογισμού.
·         Εκλογή εφορευτικής επιτροπής (θα έχουν οριστεί τα μέλη κατόπιν συμφωνίας των παρατάξεων στο Δ.Σ.).
·         Τοποθετήσεις στον απολογισμό πεπραγμένων 5λ κάθε ομιλητής.
·         Ψήφιση πεπραγμένων.
·         Προτάσεις για διεκδικητικό πλαίσιο και Πρόγραμμα δράσης 5λ.
·         Ψήφιση προτάσεων.
·         Ψηφίσματα (αν υπάρχουν).


3.      Η εκλογική διαδικασία, θα αρχίσει την επόμενη μέρα στις 20 Νοεμβρίου σε δύο σχολεία στο 5ο Δ.Σ. Κερατσινίου (Ταϋγέτου 8) και στο 1ο Δ.Σ. Περάματος (Καραολή και Δημητρίου 25) από τις 9 π.μ. έως 4.30 μ.μ. Τη μέρα αυτή δε δικαιούμαστε άδεια.  
4.      Μέλη του Συλλόγου μας είναι ή μπορούν να γίνουν όσοι εκπαιδευτικοί  ή ΕΕΠ, ΕΒΠ, εργάζονται στα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία στην περιοχή ευθύνης του συλλόγου, ΜΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ (Μόνιμοι, αποσπασμένοι, μεταταγμένοι, αναπληρωτές).
5.      Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος μέλος του Συλλόγου  είναι να έχει πληρώσει τη συνδρομή του. Υπενθυμίζουμε ότι: η συνδρομή για τους Μονίμους είναι 30 €  και θα παρακρατηθεί από τη μισθοδοσία σε 2 δόσεις των 15€. Για τους Αναπληρωτές παραμένει στα 15 €. Η συνδρομή για τους εκπαιδευτικούς Μειωμένου ωραρίου είναι7€.
6.      Για τους συναδέλφους που είναι αποσπασμένοι στο Σύλλογό μας από άλλα ΠΥΣΠΕ, για τους συναδέλφους από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, οι οποίοι είναι αποσπασμένοι ή βρίσκονται με  ολική διάθεση στην Πρωτοβάθμια, καθώς και για τους συνάδελφους αναπληρωτές και μειωμένου ωραρίου, η συνδρομή τους  θα αποδίδεται στα μέλη του Δ.Σ.
     
Tη συνδρομή μπορούμε να τη δίνουμε μέχρι και την ώρα της ψηφοφορίας στις 20 Νοεμβρίου.
Καλό θα ήταν και θα διευκόλυνε να μαζευτούν από πριν οι συνδρομές στα σχολεία.
7.      Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας – σαν παρατάξεις ή μεμονωμένοι υποψήφιοι - έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου.  Προθεσμία για κατάθεση ψηφοδελτίων, μέχρι την Πέμπτη 14 του Νοέμβρη,  στις 6.30 μ.μ. στο email του συλλόγου spenploumpidis@gmail.com

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος
στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές.
Το μοναδικό μας όπλο, απέναντι στην πολύπλευρη επίθεση που δεχόμαστε είναι το σωματείο μας.
Χρειάζεται να το στηρίξουμε αλλά και να το υπερασπιστούμε,  σήμερα που η κυβέρνηση απεργάζεται νέα αντιλαϊκά-αντιεκπαιδευτικά μέτρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: