Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΕΣ, ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ/ΝΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΩΝ


 

http://spe-ploumpidis.blogspot.com/          αρ. πρωτ. 619              14/02/2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΕΣ, ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ/ΝΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΩΝ

 

Μεγάλη η συμμετοχή των σχολείων του Συλλόγου στην απεργία-αποχή!

 

Πραγματοποιήθηκαν με μαζική συμμετοχή, ύστερα από πρόσκληση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου-Περάματος «Ν. ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ», τρεις τηλεδιασκέψεις (Τρίτη 9 /02/2021 με τις προϊσταμένες νηπιαγωγείων, Τετάρτη 10/02/2021 με τους Διευθυντές/τριες των Δημοτικών και Πέμπτη 11 /02/2021 με όλα τα μέλη του συλλόγου) με θέμα την εφαρμογή της απόφασης της ΔΟΕ για απεργία – αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης. Σημαντική ήταν η θέση της συντριπτικής πλειοψηφίας Διευθυντών/Διευθυντριών των Δημοτικών και Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων που δήλωσαν ότι θα συμπαραταχθούν με την απόφαση της ομοσπονδίας και του σωματείου.

 

Το Δ.Σ. διαπιστώνοντας : α ) τη γενική θετική αγωνιστική διάθεση των συναδέλφων, όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από τις τοποθετήσεις των ομιλητών, για συμμετοχή στην απεργία – αποχή από την αξιολόγηση, β ) τη μέχρι τώρα μεγάλη συμμετοχή από σχολεία του συλλόγου μας στην απεργία- αποχή που αριθμούν 20  (στα οποία οι συνάδελφοι έχουν ήδη υπογράψει ομόφωνα ή κατά πλειοψηφία τη δήλωση απεργίας-αποχής ), καλούμε όλους τους συναδέλφους :

 

Ø  Να συνεχίσουν αποφασιστικά  με τις αποφάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων και των υπόλοιπων σχολείων για απεργία-αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης!

Ø  Να καταθέτουν συλλογικά τη δήλωση απεργίας-αποχής!

 

Δεν ξεχνάμε ότι πρόσφατα ψηφισμένοι νόμοι έμειναν στα χαρτιά (κάμερες, ΥΑ για ωράριο Νηπιαγωγών, τηλεαπουσίες).

 

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΜΑΧΗΤΙΚΑ, ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.

 

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

 

Καλούμε τους συναδέλφους να στείλουν στο ΔΣ τις αποφάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: