Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ


 

http://spe-ploumpidis.blogspot.com/          αρ. πρωτ. 689                             7/8/2021

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

 


ΤΟ Δ.Σ. του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου-Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης» εκφράζει την αλληλεγγύη του στις οικογένειες που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές στην Αττική, στην Εύβοια, στην Ηλεία, στη Μεσσηνία, στη Λακωνία και αλλού.

 

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι και σε όσους συναδέλφους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους άρον-άρον, τρέχοντας να σωθούν μαζί με τις οικογένειές τους από τις φλόγες.

 

 

Η μάχη τους είναι και δική μας μάχη!

 

Στο ίδιο έργο θεατές βρισκόμαστε κάθε χρόνο στη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών…

 

Αποδεικνύεται η μόνιμη ανυπαρξία ολοκληρωμένου σχεδίου αντιπυρικής προστασίας με επίκεντρο την πρόληψη. Το γεγονός αυτό έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις σύγχρονες δυνατότητες που υπάρχουν ώστε να σχεδιαστεί η ολοκληρωμένη προστασία των δασών με την πρόσληψη και αξιοποίηση εξειδικευμένου προσωπικού, να δημιουργηθούν οι κατάλληλες αντιπυρικές ζώνες, να γίνουν οι απαραίτητοι καθαρισμοί, να χτιστούν υποδομές, να εκσυγχρονιστεί ο μηχανισμός έγκαιρου εντοπισμού και αντιμετώπισης.

 

Διεκδικούμε ΑΜΕΣΗ καταγραφή των ζημιών και ολική αποζημίωση των περιουσιών των λαϊκών οικογενειών. Να υπάρξει άμεση αποκατάσταση της ύδρευσης και ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές.

 

 

 

Δείχνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης ερά, τυποποιημένη ξηρά τροφή, ρύζι, μακαρόνια, είδη προσωπικής υγιεινής, βρεφικά είδη υγιεινής) τις εξής μέρες και ώρες στα γραφεία (Σμύρνης 24, Κερατσίνι) του Γυναικείου Συλλόγου Κερατσινίου-Δραπετσώνας «Η Στοργή του Παιδιού» (μέλος της ΟΓΕ) που από κοινού εκφράζουμε την  αλληλεγγύη μας:  

 

Σάββατο 7/8 ώρα 18.00-20.00, Κυριακή 8/8 ώρα 10.00-12.00 και 18.00-20.00, Δευτέρα 9/8 ώρα 10.00-12.00 και 18.00-20.00


Δεν υπάρχουν σχόλια: