Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ!


 

http://spe-ploumpidis.blogspot.com/      αρ. πρωτ.  695    31/08/2021 

 

ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ!

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, φίλοι γονείς, αγαπητοί συμπολίτες,

Αυτή την περίοδο γίνονται οι υπηρεσιακές μεταβολές των μονίμων συναδέλφων (νεοδιόριστοι, από μετάθεση ή απόσπαση…) και θα προσληφθούν χιλιάδες αναπληρωτές συνάδελφοί μας. Πολλοί από τους νέους συναδέλφους μας που θα έρθουν στην περιοχή μας και κύρια οι αναπληρωτές και οι νεοδιόριστοι αναζητούν σπίτι να νοικιάσουν και όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει δυσκολία να βρουν και τα ενοίκια είναι δυσβάσταχτα.

 

Γι' αυτό όποια/ος συναδέλφισσα/ος ή φίλος γονιός ξέρει ανοίκιαστα σπίτια σε Κερατσίνι ή Πέραμα παράκληση να στέλνει ένα email στον Σύλλογο spenploumpidis@gmail.com, sms ή viber στο κινητό του προέδρου 6945859884 και θα το στέλνουμε αμέσως σε όλα τα σχολεία με την παράκληση να κοινοποιείται σε όλους, για να βοηθήσουμε τους συναδέλφους μας στην εγκατάστασή τους.

 

Αυτή η διαδικασία αλληλοενημέρωσης επείγει τώρα, γιατί αφορά πολύ κόσμο, αλλά παράκληση να συνεχιστεί όλον τον χρόνο γιατί η ροή προσέλευσης των συναδέλφων, ιδιαίτερα των αναπληρωτών, είναι συνεχής.

 

Ο Σύλλογός μας Κερατσινίου- Περάματος "Νίκος Πλουμπίδης", παράλληλα με την αγωνιστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, στέκεται δίπλα σε κάθε συνάδελφο/ισσα. Κανείς μόνος/η!



Δεν υπάρχουν σχόλια: