Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ 12ο ΔΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 2ΜΜ (Δ. ΓΛΗΝΟΥ 1 ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΧΙΣΤΟΥ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΑΡΚΟΥ ΠΡΕΣΣΟΦ)


 

http://spe-ploumpidis.blogspot.com/      αρ. πρωτ.  894                25/10/2022

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ!

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ 12ο ΔΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 2ΜΜ (Δ. ΓΛΗΝΟΥ 1 ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΧΙΣΤΟΥ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΑΡΚΟΥ ΠΡΕΣΣΟΦ)

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, σας καλούμε να πάρετε μαζικά μέρος στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας,  όπου θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε συλλογικά για τα παρακάτω θέματα:

 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 9 του Νοέμβρη 2022

Απεργούμε και διεκδικούμε αυξήσεις στους μισθούς μας! Διεκδικούμε μαζικούς μόνιμους διορισμούς για όλους τους αναπληρωτές! Απεργούμε μαζικά, αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με τον σκληρό χειμώνα της παγωνιάς, της ακρίβειας, της εξαθλίωσης που μας ετοιμάζουν!

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

Καμιά αυταπάτη για τους πραγματικούς στόχους υλοποίησής της. Δε θα επιτρέψουμε την κατηγοριοποίηση των δημόσιων σχολείων και τη μετατροπή τους σε Α.Ε. Βάζουμε μπροστά τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας, διεκδικούμε σύγχρονο Δημόσιο Σχολείο αντάξιο της τεχνολογικής και επιστημονικής προόδου της εποχής μας!

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Δε συμμετέχουμε - απέχουμε από τις εκλογές παρωδία  για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια της 5ης Νοεμβρίου! Ο αυταρχισμός και η προσπάθεια χειραγώγησης δε θα περάσουν! Δίνουμε και πάλι ηχηρή απάντηση στο Υπουργείο Παιδείας και την κυβέρνηση!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: