Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ, ΜΟΝΙΜΟΙ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΟ 5ο ΔΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΤΑΫΓΕΤΟΥ 8)

ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ)

ΠΡΕΠΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑ ΩΣΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΤΙΣ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ!

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. οφείλει άμεσα και χωρίς καμία αναβολή να μπει μπροστά στον αγώνα ενάντια στην εφαρμογή της «αξιολόγησης». Οφείλει να καλύψει όλους τους εκπαιδευτικούς με όλα τα μέσα, να κλείσει το δρόμο στους αξιολογητές. Να αποφασίσει ΑΜΕΣΑ και ΧΩΡΙΣ άλλη καθυστέρηση:

ü Απεργία – αποχή από κάθε διαδικασία που σχετίζεται με την «αξιολόγηση», όπως προβλέπεται από τον νόμο 4823/21 και την Υ.Α.  Αριθμ.9950/ΓΔ5, όπως απεργία – αποχή από τις διαδικασίες της «εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης».

ü Όλα τα αναγκαία μέτρα που θα λειτουργήσουν επικουρικά στην οργάνωση του αγώνα π.χ. στάσεις εργασίας και απεργιακή κινητοποίηση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: