Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 14.00 ΣΤΟ 5ο ΔΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΤΑΫΓΕΤΟΥ 8).


 

http://spe-ploumpidis.blogspot.com/               αρ. πρωτ. 931                         28/02/2023

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΡΙΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 14.00 ΣΤΟ 5ο ΔΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΤΑΫΓΕΤΟΥ 8)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η μεγαλειώδης συμμετοχή του κλάδου στην πανεκπαιδευτική απεργία και τις κινητοποιήσεις της 15ης Φεβρουαρίου 2023, σηματοδοτεί την αποφασιστική συνέχιση του αγώνα για την υπεράσπιση του Δημόσιου σχολείου και της Δημόσιας Παιδείας, ενάντια στους νόμους της εμπορευματοποίησης, της χειραγώγησης, της κατηγοριοποίησης και του αποκλεισμού.

Το ΔΣ του Συλλόγου καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς, μόνιμους, νεοδιόριστους, αναπληρωτές σε νέα έκτακτη γενική συνέλευση στα πλαίσια της απόφασης της ΔΟΕ για νέο κύκλο γενικών συνελεύσεων (μέχρι 10/3) προκειμένου ο κλάδος οργανωμένα να συνεχίσει τον αγώνα και να παρθούν αποφάσεις εν όψει της νέας ολομέλειας προέδρων στις 13/3 στη Θεσσαλονίκη με παρουσία των προέδρων σε κινητοποίηση στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στο Διοικητήριο στις 17:00. Σημαντικό είναι η συνέλευσή μας όπως και η προηγούμενη να έχει απαρτία.

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη της ΔΟΕ τα πιο σημαντικά θέματα προς συζήτηση στις γενικές συνελεύσεις είναι:

·       Συνέχιση της απεργίας-αποχής από τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο 4823/21 και από την Υπουργική Απόφαση 9950/ΓΔ5 ΦΕΚ 388/27-1-2023 και αφορούν όλα τα εξωδιδακτικά καθήκοντα σχετικά με την ατομική αξιολόγηση (συναντήσεις με Συμβούλους Εκπαίδευσης, ενημέρωση ατομικού φακέλου, κατάθεση έκθεσης αυτοαξιολόγησης κ.τ.λ.), καλύπτοντας πλήρως όλους τους συναδέλφους τους οποίους καλούμε να  συμμετέχουν στην απεργία – αποχή. Όλοι οι συνάδελφοι σε όλα τα σχολεία υπογράφουμε  τη δήλωση συμμετοχής.

·       Συμμετοχή στις στάσεις εργασίας που έχει κηρύξει το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σε συνεργασία με τους Τοπικούς Συλλόγους, προκειμένου να είναι καλυμμένοι όλοι/όλες οι συνάδελφοι από κάθε άλλη διαδικασία της ατομικής αξιολόγησης που προβλέπεται εντός διδακτικού ωραρίου (π.χ. δειγματικές διδασκαλίες).

·       Συμμετοχή σε νέα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση (σε συνεννόηση  με την Ο.Λ.Μ.Ε.) το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου.

  • Συζήτηση-απόφαση για το θέμα της σύναψης Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με πρωτοβουλία της Δ.Ο.Ε.

 

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΡΤΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ-ΕΝΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ 5ο ΔΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 2Μ.Μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: