Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Σύσκεψη του ΔΣ του Συλλόγου με νεοδιόριστους για ατομική αξιολόγηση την Τρίτη 28/3 στις 2μμ στο 5ο ΔΣ Κερατσινίου


 

http://spe-ploumpidis.blogspot.com/                 αρ. πρωτ. 946                         22/03/2023

Το Δ.Σ. του συλλόγου Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κερατσινίου-Περάματος «Ν. Πλουμπίδης» καλεί στη σύσκεψη που διοργανώνει την Τρίτη 28/3/2023 στις 14:00 στο 5o Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου με θέμα: « Απεργία αποχή για την ατομική αξιολόγηση- Ερωτήσεις και απαντήσεις για προβληματισμούς που έρχονται».

Ο Σύλλογος υπενθυμίζει ότι η αποχή των εκπαιδευτικών από συγκεκριμένα καθήκοντα συνιστά απολύτως νόμιμη, συνταγματικά κατοχυρωμένη μορφή συνδικαλιστικής δράσης, αναγνωριζόμενη ως μορφή απεργίας η οποία καλύπτει τους/τις συμμετέχοντες/ουσες από κάθε πειθαρχική ευθύνη.

Η απεργία αποχή καλύπτει σε όλες τις φάσεις τους/τις συναδέλφους από όλα τα εξωδιδακτικά καθήκοντα που σχετίζονται με την ατομική αξιολόγηση όπως από τη συνάντηση με τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης, την ενημέρωσης της Ψηφιακής Πλατφόρμας, την κατάθεση έκθεσης ατομικής αυτοαξιολόγησης κλπ. που σε συνδυασμό με τις στάσεις εργασίας για την αποτροπή παρακολούθησης διδασκαλίας αποτελούν ολοκληρωμένο μπλοκάρισμα της διαδικασίας.

Συνάδελφοι, ο αγώνας για την αποτροπή της εφαρμογής της αντιδραστικής αξιολόγησης που επιχειρεί να επιβάλλει η κυβέρνηση συνεχίζεται, κλιμακώνεται και θα είναι νικηφόρος. Τη μάχη θα τη δώσουμε οργανωμένα, συλλογικά, μαζικά και μαχητικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: